Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Garanti Kapsamını Sıfırlıyor

19 Aralık 2023 10:02

Merhabalar, ben uzun yıllardır Samsung kullanıcısıyım. Galaxy Note20 Ultra satın aldım ve 1 hafta içinde sol üst köşede minik bir karartı gördüm. Yoğun olarak evrak işleri için telefonumu kullandığım ve Samsung'un büyük bir firma olduğunu düşündüğüm için 'Nasıl olsa garanti kapsamında' diye düşünerek hemen götürmedim. Müsait bir zaman bulup yetkili servise gittiğimde ekranın değişmesi gerektiği, ancak bunun garanti kapsamında olmadığı söylendi. Bana 300 TL değerinde bir kablo hediye edip yolladılar. 6500 TL masrafı olan bir tamir için mikroskop altında inceleme yapıp ekran hasarı olduğunu belirttiler. Telefonumda tek bir çizik bile olmadığını, benim çizik göremediğim halde onların mikroskopla gördüklerini ve bu durumun kabul edilemez olduğunu ifade ettiler. Böylesine büyük bir firmanın bu şekilde davranması üzücü. Bu şekilde mağdur oldum.

19 Aralık 2023 10:25 (Şikayetten 22 dakika sonra)

03 Ekim 2023 18:31
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Note 20 Ultra Ekran Sorunu Ve Garanti Problemi

25 Aralık 2023 23:30