Samsung Telefon Mobil Veri İnternet Sorunu

19 Aralık 2023 22:50

Samsung S21 FE telefonu mobil veri kullanımında performans sorunları yaşıyorum. Yeni aldığım halde sorun devam ediyor; ağ bağlantısı zayıf. Operatörümle iletişime geçtim ve hatla ilgili bir problem olmadığı bilgisini aldım. Samsung'un bu modelde nasıl bir performans sergilediğini anlamakta güçlük çekiyorum. Daha eski telefon modelleri bile interneti daha iyi kullanıyor. Bu denli yüksek bir tutar ödeyerek beklediğim kalitede olmayan bir telefon deneyimi yaşamak beni Samsung markasından soğuttu.

24 Aralık 2023 14:35

Samsung S21 Fe şebeke ve mobil veri kalitesi düşüyor hatla ilgili bir sorun yok denedim telefon kaynaklı s serilerinde varmış güncelleme ile bu durum düzeltilsin bir an önce Samsung olarak ilk güncellemede sorunun giderilmesini istiyorum iletişime gecsenizde faydalı bir sonuç olmadı

21 Aralık 2023 17:34

Samsung s serilerinde internet çekimi düşüyor bu modellerde kronik olduğunu öğrendim s21 fe kullanıyorum aldığımdan beri bu durum böyle Samsung bu sorunu s serilerine güncelleme yaparak acil düzeltmeli telefon resmen bazı yerlerde internet kullanamıyorsun

20 Aralık 2023 09:16 (Şikayetten 10 saat sonra)

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
09 Ekim 2024 01:57
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
13 Temmuz 2024 20:56