Atalay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Ekranda Yeşil Dikey Çizgi

Samsung Telefon Ekranda Yeşil Dikey Çizgi
23 Haziran 2023 09:29

Samsung s20 Plus cihazımı 2 yıl önce hevesle almıştım. Garanti biteli 3 ay oldu. Birden bire ekranın iki tarafında da yeşil dikey çizgi belirdi. Servise gösterdiğimde 4500₺ fiyat çıkardılar oda kura bağlı değişebilir dediler. Ne bir darbe aldı ne başka bir şey, kaç cihaz aldıysam bu zamana kadar hiçbirinde böyle sorun olmadı. İlk defa Samsung cihaz aldım pişmanlıkmış gerçekten yazıklar olsun diyorum.

23 Haziran 2023 09:36 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Muhammed

O kadar haklısınız hocam Huawei, Apple, LG gibi markaları kullandım daha önce hiç böyle bir sorun olmadı dediğiniz gibi Samsung pişmanlık mış. Garantisi biter bitmez güncellemeyle telefonu ne hale koydular. Bu büyük ders oldu bize. Avrupa da bu şekilde olanları kendi kusurları olarak kabul edip onarımını yapmışlar ücretsiz olarak Türkiye de ise sanki biz yapmışız gibi ücret talep ediyorlar. Tamamen hayal kırıklığı Samsung, tanıdık eş dostları da bu konuda uyarıp uzak durmaları ni sağlamak lazımmış.

Muhammed

Nasıl yaptınız hocam o şekilde mi kullandınız aynı sorun bende de oldu bugün ve aynı şekilde garanti biteli 3 ay oldu. Hayatta bir daha Samsung almam bende

Atalay
Atalay

Hocam merhaba, Ekranın değişmesi gerekiyor zamanla o yeşil çizgiler tüm ekranı kaplıyor. Garanti bittikten sona hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Dikkat ettiyseniz sorunların çoğu garanti bittikten sonra oluşuyor.

Samsung S20 Plus Mağdurları +1

28 Temmuz 2024 00:08
Samsung S20 Plus Mağdurları +1
İldeniz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S20 Plus Güncelleme Sonrası Yeşil Çizgi

12 Aralık 2023 19:56
Samsung Galaxy S20 Plus Güncelleme Sonrası Yeşil Çizgi
Nebahat sonuçtan çok memnun

08 Ağustos 2023 22:58
"Samsung yetkili ve temsilcilerine teşekkürler. Konuyla ilgili olarak sürekli takipte ve ilgili kaldılar. Samsung tercihimiz için bizi yaniltmadi. Sorunu olabilecek bir süreçte çözdüler. Yormadan :)"