Samsung Telefon Ekran Değişimi Sırasında Kirletilen Kamera Lensleri Ve Kapakları

22 Mart 2024 16:47

20 Ocak 2024'te Samsung online mağazadan aldığım S24 Ultra telefonum ekranı kırıldığı için 29 Şubat'ta servise gönderdim.
1 hafta sonra serviste ekran değişimi yapıldıktan sonra bana geri geldiğinde fark ettim ki hem ön hem de arka kamerası eskisine göre daha kötü çekiyordu. Bunu gözümle tespit ettikten sonra emin olmak için yakındaki Samsung mağazasına gidip teşhirdeki aynı ürün ile karşılaştırdığımda benimkinin bariz kötü olduğundan emin oldum. Ardından lenslerin üzerine ışık tutarak incelediğimde ana lensin (ortadaki) üzerinde beyaz yağ tabakası bir leke, en alttaki lensin de koruma camının cihazın iç tarafında kalan kısmında parmak izi gibi bir leke gördüm. (fotoları ekte) Teşhirdeki telefonun lensi cam gibi lekesizdi. Muhtemelen ön kamerada da aynı şekilde kir/leke var ama çok küçük olduğu için gözümle göremiyorum.

Cihazı tekrar servise gönderdim, içine bu tespitlerimi detaylıca yazdım. Ellerine ulaştıktan 4 gün sonra sorununuzu çözdük diye telefon açtılar, cihazı geri yolladılar. Bugün cihazı kargodan alınca fark ettim ki aynen gönderdiğim gibi geri gelmiş.

Bu durumda aklıma 2 seçenek geliyor:
1) 4 gün boyunca problem ile hiç ilgilenilmemiş, en fazla cihazın dışından tozu alınıp bana geri yollanılmış.
2) İlk servis kaydında ekran değişimi yapılırken lenslere fiziksel hasar verilmiş, durumu kabullenmemek için bir şeyler yapıldığı söylenip geri yollanıyor.

Piyasadaki en pahalı Android telefonu en köklü markadan alırken servisinde problem yaşayacağımı hiç düşünmemiştim, yanılmışım. Temiz, yumuşak bir kumaş ve alkol ile kolayca çözülebilecek bir sorun yüzünden 20 gündür telefonsuzum.

22 Mart 2024 16:54 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Hüseyin
Hüseyin
26 Mart 2024 09:49

Şimdiye kadar olan gelişmeleri aktarayım: Şikayetimin ardından aynı gün (Cumartesi) 4447711 numarasından arandım, ürünü servise kargo etmem, takip no paylaşmam istendi. (Daha kibar bir dille konuşuldu, haklarını yemeyeyim, özet olarak yazıyorum) o gün kargoya verdim. Pazartesi sabahı tekrar arandım, takip No. Yu verdim, paketin servise ulaştığı, konuyu birebir takip edeceklerini, buraya yüklediğim fotoların ve şikayet detayının servis ile paylaşıldığı söylendi. Beklemedeyim, bugün Salı. * İçim rahat etmedi, yeniden sürprizle karşılaşmamak için ilk günkü gibi temiz, çiziksiz olması gereken kısımların görselini ekte yüklüyorum.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 17:57
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S23 Ultra Modelde Ekranda Gölge.

12 Ekim 2023 16:25
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 14:52
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra Video İzlerken Kasma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

13 Temmuz 2025 18:04