Samsung S23 Ultra Çağrı Sırasında Video Oynatmıyor

01 Mart 2024 01:45

Samsung S23 Ultra'da WhatsApp veya normal arama sırasında 'Twitter', 'Netflix', 'Chrome' gibi uygulamalardaki videoları oynatamıyorum. Telefonum güncel ve bu sorun WhatsApp ve normal telefon arama uygulamasında mevcut. Discord uygulamasında ise bu sorun yaşanmıyor. Videoları oynatabiliyorum, Discord'dan yaptığım aramalar sırasında. Bir örnek daha; yine çağrı sırasında galerideki videoları veya YouTube.com'daki videoları oynatabiliyorum ama diğer uygulamalarda çalışmıyor.

01 Mart 2024 09:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

Barbie

Merhaba, aynı sorundan ben de muzdaribim, lütfen bir çözüm buldum deyin, o kadar Samsung aradım servise verdim telefon sıfırlama yaptılar ama hiçbir şekilde çözüm bulamadılar. Yardımcı olursanız çok sevinirim Yanıtla

Ömer

Maalesef bir çözüme kavuşamadım bende, çok sinir bozucu amiral gemisi cihazlar kullanıyoruz sözde, yaşadığımız soruna çözüm bile bulunamıyor saçma sapan işler gerçekten

Barbie

Samsung Telefon Aramadayken Video Oynatma Hatası