Sinan sonucu yetersiz buldu

Samsung Galaxy S24 Ultra Ekran Sorunu Hayal Kırıklığı Yarattı

01 Kasım 2024 20:15

Samsung Galaxy S24 Ultra Cihazımda Ekran Parlaklığı ve Canlılık Sorunu hakkında Şikayet

Sayın Samsung Müşteri Hizmetleri Yetkilisi,

İki hafta önce, Samsung Galaxy S24 Ultra model bir cihaz satın aldım. Ancak, bu cihazda yaşadığım ekran sorunları nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.

Aldığım andan itibaren, cihazımın ekranının olması gerektiğinden çok daha soluk olduğunu fark ettim. Parlaklık seviyesini maksimuma çıkarmama ve ayarları çeşitli biçimlerde değiştirmeme rağmen ekranın canlılığı ve parlaklığında herhangi bir iyileşme sağlanamadı. Samsung bayinize gidip ekranımdaki ekran koruyucumu sökerek stand üzerindeki Galaxy S24 Ultra cihazıyla kıyaslama yaptım. Stanttaki cihazın tüm ekran ayarlarını kendi telefonum ile birebir aynı yapmama rağmen, stanttaki cihazın ekranı benim cihazımdan çok daha canlı, parlak ve net görünüyordu.

Bu karşılaştırmadan sonra bana satılan Galaxy S24 Ultra model cihazın ekranında üretim kaynaklı bir kusur olduğunu düşündüm. Yenilikçi teknolojilerinizden beklediğim performansı alamamak benim için son derece üzücü bir durum. Ürün değişimi ya da ekran sorunumun çözümü için gerekli adımların atılmasını rica ediyorum.

Gerekli incelemelerin yapılması ve ekranımın soluk olma sorununun giderilmesini talep ediyorum.

S**** K*******

02 Kasım 2024 09:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

Samsung S24 Ultra Ekran Parlaklığı Güneş Altında Yetersiz Kaldı

Muhammedyavuz
14 Ağustos 15:29
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra Ekran Sorunları: Bulanıklık Ve Kumlanma

22 Şubat 10:12

Samsung Galaxy S24 Ultra Ekran Sorunu MATLIK/KUMLANMA/PİKSEL Bozulması

08 Mart 2024 17:14
Burak sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 14:40