Samsung Galaxy S23 Hoparlör Sorunu Ve İade Talebi

18 Kasım 2024 17:19

Üç ay önce almış olduğum Samsung Galaxy S23 telefonumda hoparlöründen kaynaklı sorun yaşıyorum. Telefonu aldığım zamanda olmamakla birlikte bir ay kadardır galeri videolarında, Instagram, Youtube.com ve WhatsApp sesli konuşmalarda seslerin kesilmesi, cızırtı sesleri, ses patlamaları ve seslerin netlenmeyip boğuk bir şekilde duyulması sorunu var. Herhangi bir sıvı teması ya da yere düşürme olmadı. Telefonumun 2 yıllık garantisine binaen iadesinin alınmasını, yeni telefonun tarafıma verilmesini istiyorum.

11 Ocak 2025 17:30

Üç ay önce almış olduğum Samsung Galaxy S23 telefonumda hoparlöründen kaynaklı sorun yaşıyorum. Telefonu aldığım zamanda olmamakla birlikte bir ay kadardır galeri videolarında, Instagram, Youtube.com ve WhatsApp sesli konuşmalarda seslerin kesilmesi, cızırtı sesleri, ses patlamaları ve seslerin boğuk bir şekilde duyulması sorunu var. Herhangi bir sıvı teması ya da yere düşürme olmadı. Telefonumun 2 yıllık garantisine binaen iadesinin alınmasını, yeni telefonun tarafıma verilmesini istiyorum. Daha önce arayıp ayarlarının bilgisi istendi fakat çözüme ulaştırılmadı bu telefonun garanti kapsamında incelenip çözüme ulaştırılmasını istiyorum.

19 Kasım 2024 11:31 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sultan
Sultan