Berke sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Note 10 Güncelleme Sonrası Ekran Sararması

Samsung Galaxy Note 10 Güncelleme Sonrası Ekran Sararması
20 Ekim 2023 12:45

Samsung Galaxy Note 10 cihazımı 2,5 yıl önce Media Markt mağazasından 0 olarak aldım. 7 yıllık bir Note4 kullanıcısı olarak 6. Yılında ekran yanması yaşayan Note4 cihazıma kıyasla Note 10 cihazım 2 gün önce fabrika ayarlarına geri döndürme işlemi yaptığımda bir anda resimdeki gibi sarardı. Yazılımsal olarak düşündüm tekrar fabrika ayarlarına bugün döndürdüm ancak sorun giderilmedi. 10 yılı aşkınlık bir Samsung kullanıcısıyım ancak böyle saçma bir olay görmedim. Son ağustos güncellemesiyle bu sorunu yaşayanlar olmuş. Her yolu araştırdım ancak hiçbir sonuç alamadım. Mümkün olan en kısa sürede halledilmesini istiyorum çünkü gözlerimde renge hassasiyet var ve işim telefonla, gözümü aşırı yoruyor bu durum. Aksi takdirde garantisi bitmesine rağmen haklı olduğum koşulları biliyorum ve ilgili mecralara başvurmak istemiyorum. Telefonumu değil kapsı, arka kamerası ve arka kapak dahil cam ile koruyorum.

20 Ekim 2023 12:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Mart 2024 00:55

25 Temmuz 2023 19:51
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 13:53

14 Ocak 2024 18:00