26 Nisan 2024 11:22

Merhaba
Samsung A53 marka telefonum durup dururken kapanıp açılmaya belli bir süre sonra kapanıp hiç açılmamaya ve ısınma problemleri başladı müşteri temsilcisi servise göndermemi söyledi. Telefonumun garantisi devam ediyordu. Gönderdiğim servis ekranda esneme olduğunu beyan etti. (ekran değişimi yapıldı.) garanti kapsamı dışında ücreti karşılığında yapacaklarını söyledi işimin uzun sürmemesi için kabul ettim. Telefonun serviste test edildiğini ve sorunun çözüldüğünü beyan etti. Telefon servisten geldiğinde yukarıda bahsettiğim sorunların çözülmediği değiştirilen ekranının sağlıklı çalışmadığını tespit ettim.
Samsung müşteri temsilcisi ile tekrar görüştüm servis kaydı oluşturup tekrar göndermem gerektiğini ücret isterler ise tarafımızın bilgilendirilmesini söylediler. 25 nisanda gelen mesajda RAM arızası olduğu garanti kapsamı dışında olduğu ücretini kabul edersem yapacaklarını beyan ettiler. (Telefon BDH Bilişim de halen) Konunun Samsung yetkilileri tarafından çözüme kavuşturulmasını rica ederim. Çözülmez ise Tüketici Mahkemesinde hukuk karşısında hakkımı arayacağım

Hamit
24 Ocak 2024 11:10
Hale sonuçtan hiç memnun değil

Hale
16 Haziran 2024 08:27
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Ertan
24 Nisan 2024 13:28
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
29 Temmuz 2023 00:50
Samsung Telefon Samsung Kusurlu Telefon Satışı
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
21 Kasım 2023 11:18