Samsung A52 Düşük Sıcaklık Sebebiyle Şarj Olmama Sorunu

Samsung A52 Düşük Sıcaklık Sebebiyle Şarj Olmama Sorunu
13 Temmuz 2023 08:50

Telefon modelim Samsung a52 son güncelleme ile yani One ui 5.1 ile telefonumda çok fazla sorun yaşamaya başladım, önce her şey erkanın alt kısımlarının dokunmatiğinin ara ara okumaması ile başladı, pek fazla umursamamıştım ama meğerse her şey aslında bir başlangıçmış. Şimdi buna ek olarak "telefonunuzun sıcaklığı çok düşük, sıcaklık normale döndüğünde şarj işlemi devam eder" hatası vermeye başladı ve telefonun ısısı ne kadar yüksek olursa olsun kabul etmedi şarjı... Bu güncellemeyi yaptığımdan beri daha 1 defa adam akıllı şarj edemedim telefonumu.

Samsung müşteri hizmetleri ise bu konuyla ilgili bildirimde bulunmama rağmen ilgilenmedi. Üstelik beni servise yönlendirdiler ve belirli bir ücret karşılığında bu sorunların giderileceğini söylediler, soruyorum sizlere sayın Samsung yetkilileri sizin yaptığınız bir güncellemeden sonra benim telefonum kullanılamaz hale gelecek ve bunun düzeltilmesi için bir de ücret mi ödeyeceğim sizlere?

13 Temmuz 2023 08:59 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Abdullah
Abdullah

Ne oldu sorun düzeldi mi? Veya nasıl yardımcı oldular

16 Aralık 2023 15:49
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung One Ui Telefon Kapanma Ses Çıkartma Sorunu

13 Temmuz 2024 01:20