Turan sonuçtan çok memnun

A33 Samsung Telefon Ses Sorunu

30 Aralık 2022 12:22

F** hanim aynı sorun bende de var 20. Gün telefon ses sorunu başladı. Ankara /Optimum/Media Markt'tan aldım sağ olsunlar hiç ilgilenmediler. 30 gün içerisinde verilen arızalı telefon sıfır ile değiştiriliyormuş sağ olsunlar bu bilgiyi bile vermediler. İşlerimin yoğunluğundan geç gittim. Telefonu Samsung merkeze buradan gönderirlerse 2 günmüş ben götürürsem daha hızlı olurmuş o bilgiyi verdiler. Sincan Samsung Servis Merkezi ilgi alakaları için teşekkür ederim. Keşke 30 gün içinde gelmiş olsaydınız dedi neyse ellerinden geleni yaptılar. Telefonun her yerini değiştirdiklerini söylediler. Sorun devam ediyor ses kesiyor işte bu soru. A33'lerin hepsinde var. Samsung Kore'ye Turkiye distribütörü gitse kardeşim bu modelde sorun var toplayıp gönderiyorum. Distribütörün heykelini dikerim Sincan'a... Neymiş yeni çıkmış telefon alınmaz S22 ya da A32 almaya gittim A33 nasıl aldım bilmiyorum satıcıyı tebrik etmeli. Bir jest de bana yapar mı?

30 Aralık 2022 12:52 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye www.samsung.com

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon A33 5G Son Güncelleme Sonrası Ciddi Kasma Ve Isınma Sorunları Yaşıyorum!

09 Ağustos 20:25

Samsung Galaxy A33 Ekran Sorunu