Funda sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 10:31

Öncelikle merhaba. Samsun Çarşı Mağazasından bir ay önce aldığımız Lumberjack markalı ayakkabı hakkında, şehir dışında olmamızdan kaynaklanan ufak bir gecikmeyle iletişime geçiyorum. Ayakkabıyı satın aldığımız ilk günden itibaren, yirmi günlük süreçte eşimin giydiği ayakkabının içinden yayılan koku tüm eve yayılıyor. On dakika dahi giyilse, koku çok yoğun oluyor. İki gün önce Çarşı mağazasına başvurduğumuzda, ayakkabının garanti kapsamında işlemlerinin uzun süreceğini belirttiler. Süreci hızlandırmak ve iademizi talep etmek amacıyla buraya yazıyorum. Ayakkabı konusunda oldukça titiziz fakat bu durumla ilk defa karşılaşıyoruz. Değişim talep etmiyor, ürünün tamamen iadesini istiyoruz. Lumberjack markasından böyle bir sorun beklemiyorduk ve umarım ürününüzün arkasında durursunuz. Aynı zamanda Tüketici Haklarına da başvuracağımı belirtmek isterim.

26 Nisan 2024 14:03 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli müşterimiz öncelikle yaşadığınız problemden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ürünlerimiz faturalı, orijinal garanti kapsamındadır. Ürünü faturanızla birlikte mağazamıza getirmeniz halinde söz konusu şikayetiniz en kısa sürede üretici firmayla görüşülerek çözümlenecektir. Sevgiler

01 Ocak 2025 19:59
Kalitesiz Ayakkabı Ve Yetersiz Garanti Hizmeti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Özşanal Dayanıklı Tüketim Malları Pişmanlığı

Abdullah
05 Ocak 2024 17:10
Selda sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 13:50

05 Aralık 2023 12:57