Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Bir Ayı Aşkın Bekleyiş: Samsonite'ın Çanta Tamir Süreci

Bir Ayı Aşkın Bekleyiş: Samsonite'ın Çanta Tamir Süreci
26 Kasım 2024 12:50

05.10.2024 tarihinde Ankara Kentpark Samsonite mağazasından satın almış olduğum sırt çantasında, 15 gün içinde oluşan üst tutacak yanındaki dikişlerde açılma ve atma olması sebebiyle ilgili mağazaya inceleme/değişim için 26.10.2024 tarihinde teslim ettim. Bu süreçte birkaç kez mağaza ve müşteri hizmetleri ile görüşmelerimde "Samsonite'ın Türkiye'de sadece 1 tamir merkezi olduğu ve yoğunluk nedeniyle sırayla işlem yapıldığı" bilgisi verildi. Ayrıca yasal sürenin 30 iş günü olduğu belirtildi. Çantaya ihtiyacım olduğundan ve konu aciliyet içerdiğinden 22.11.2024 Cuma günü Kentpark mağazası personeli E*** Hanım ile görüştüm ve kendisi konuyla özel ilgileneceğini söyledi ve ilgili birime konuyla ilgili mail attı.

Bugün 26 Kasım, tam bir aydır konuyla ilgili olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş, SMS ya da süreçle ilgili bilgi alamıyorum. Sürekli mağazayı ya da müşteri hizmetlerini aramak zorundayım. Bu yoğunluğun iki sebebi olabilir: Birincisi, ya satılan her üründe bir problem var ve inceleme talepleri çok fazla, ya da bilim adamları falan inceliyor, oluşan problemi bilimsel bir çözüm sağlamak için. Bu koskocaman bir ayıptır! Kalitesine ve markasına güvenerek bir ton para verip bir ürün alıyoruz fakat zamanın bu kadar kıymetli olduğu bir dünyada 1 aydır hiçbir dönüş alamıyorsunuz. Her marka 3-5 günde dönerken sürekli 30 iş günü yasal süre mazeretiyle karşılaşmak hiç size yakışmıyor. Tarafıma en kısa sürede dönüş rica ediyorum.

27 Kasım 2024 10:47 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Tarafınıza arama yapılarak bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla

27 Kasım 2024 10:54

Aynı cevabı tekrar tekrar duyuyorum zaten. “İlgili birime aciliyeti bildirildi. Yasal süre 30 iş günü vs vs” Çözüm : Yine yok.

27 Kasım 2024 11:28

Şikayetvar.com a yazınca haliyle anında arandım. Ancak bana süreci anlattı temsilci arkadaş. “En son 22 sinde ilgili birime aciliyet bildirilmiş vs vs” Arkadaşlar ben süreci biliyorum ben müspet menfi değişim süreciyle ilgili bilgilendirilmek üzere aranmalıydım. İlgili birime iletildi konu vs bunlar çözüm değil. İlgili birim her neresiyse oradan somut bir bilgi alınıp tarafıma iletilebilirdi. Bugün 31. Gün!

09 Temmuz 2025 22:17
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 17:02
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 12:02
Samsonite Çantamın Tadilatında Yaşanan Hayal Kırıklığı
Batu sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 08:04
Ali sonuçtan çok memnun

14 Nisan 2025 15:57
"Merhaba, Firma talebimi haklı bularak değişimi onayladı. Geç de olsa yeni ve sorunsuz çantama kavuştum. Sürecin bu şekilde sonuçlanması için destek olan Forum İstanbul Samsonite Mağazası Müdürüne ve tüm çalışanlara teşekkür ederim. Ürün kadar ürünü aldığınız mağazanın/şubenin de ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Ürün kalitesi ne kadar önemliyse, çalıştığı firmaya sahip çıkan personellerin ne kadar önemli olduğunu artık biliyoruz."
Samsonite Çantada Kalite Sorunları Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri