23 Mart 2024 15:28674
Feyyaz'ın Teşekkür Mesajı
Firmadan Nuh Bey ulaştı bize ve sorunumuzla ilgilendi. Firma tarafından yeni ürün tedariği kısa bir sürede sağlanarak mağduriyetimiz giderildi. Firmaya teşekkür ediyoruz.

Ürünü kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra pistonu ile ilgili sıkıntı yaşadık ve yeni piston sipariş edip değişimini sağladık fakat bu sefer de fotoğrafta görülebilecek dolaba monteli yerin kırılma sorunu ile karşı karşıya kaldık ve bu parçayı nasıl değiştireceğimizi bilmiyorum. Şirketinize ait bir telefon numarası bulamadık maalesef. Ürünümüz multilift. Sizden mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Mutfak eşyalarımı yerine yerleştiremiyorum çok zorluk yaşıyorum.

23 Mart 2024 15:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır.Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

27 Mart 2024 17:06

Ürün 1Z1E02506800358630 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Feyyaz
15 Nisan 2024 19:25

5 Aralık 2024 21:17114

"Firma hemen tarafıma ulaştı ve sorunumu çözdü. Kendilerine çok teşekkür ediyorum"

Samet A.Ş Yeni Evdeki Duolift Mutfak Parçası Bozuldu, Yedek Parça Bulunamıyor

1 Temmuz 2025 01:32227

"Tekrardan gönderdiğiniz için ve ilginiz için çok teşekkür ederim"

Samet A.Ş Yeni Evdeki Duolift Mutfak Parçası Bozuldu, Yedek Parça Bulunamıyor

Samet A. Ş. Mutfak Dolabı Piston Sorunu

24 Ağustos 2024 12:58664

"Ürünler elime ulaştı Samet a. Ş. Hızlı sonuç için teşekkür ederim."

Samet A. Ş. Mutfak Dolabı Piston Sorunu

Tümünü Gör