Samet A.Ş Mutfak Dolabı Piston Ve Menteşe

Samet A.Ş Mutfak Dolabı Piston Ve Menteşe
13 Nisan 2024 17:441.266
Uğur'un Teşekkür Mesajı
Hemen ulaşıp sorunu çözdüler. Teşekkürler

Şirketinize ait bir telefon numarası bulamadık maalesef. Ürünümüz multilift. Sizden mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum. Mutfak eşyalarımı yerine yerleştiremiyorum çok zorluk yaşıyorum. 3 bölmenin de pistonu bozuk. Toplam 6 tane. Ciddi sıkıntı yaşıyoruz. İki tane de menteşe kırık

13 Nisan 2024 17:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle ilginize teşekkür ederiz. Çağrınız kayıt altına alınmıştır. Ramazan Bayramı sebebi ile şirketimizde 05-15 Nisan tarihleri arasında çalışma yapılmayacak olup, mesajlarınıza 15 Nisan 2024 itibari ile teknik tanıtım sorumlumuz sizinle iletişime geçerek çağrınız hakkında bilgilendirme yapacaktır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

16 Nisan 2024 17:12

Ürün 1Z1E02506800364178 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

Uğur
16 Nisan 2024 21:00

Hemen ulaşıp sorunu çözdüler. Teşekkürler

26 Nisan 2024 23:23

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

28 Nisan 14:46

Merhaba bana da aynı pistondan lazım elinizde var mı? ***** 500n

Samet A. Ş. Mutfak Dolabı Piston Sorunu

24 Ağustos 2024 12:58664

"Ürünler elime ulaştı Samet a. Ş. Hızlı sonuç için teşekkür ederim."

Samet A. Ş. Mutfak Dolabı Piston Sorunu

Tümünü Gör