Mutfak Dolabı Aparat Sorunu
Merhaba, mutfak dolabımın aparatları bozuldu, dolap yukarıda durmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Kapak çok ağır ama orada kullanılan aparat onu taşımıyor. Kaçıncı tamir ettirmemiz, yine aynı oldu. Şimdiden teşekkür ederim. Attığım resim ve videoda da görünüyor zaten.
Dolap Kapaklarını Tutamayan Duolift D1 Piston Sorunu
Samet duolift D1 pistonları dolap kapaklarını havada tutamıyor. Dolabın içerisinden bir şey almaya/koymaya çalışırken sürekli tek elimizle kapağı tutmak zorunda kalıyoruz. D1 piston da hiçbir site de bulamadık. İlgililer bu konuda yardımcı olup çözüm üretir misiniz?
Samet A.Ş Mutfak Dolabı Kalkar Kapak Pistonu Arızası Ve Çözüm Talebi
Mutfak dolaplarımı yaptırdıktan bir yıl sonra S**** (d-Lite lift) marka kalkar kapak pistonu bozuldu yani içinden rayına takılı kısım kırıldı ve bir yılı geçkindir bu şekilde kullanıyoruz. Bu konudaki mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz olursanız sevinirim
Duolift Dolap Mekanizması Sorunu
Duolift dolap mekanizması yepyeni ama bozuk. Yedek parça da bulamadık. Bir çözüm lütfen, dolaplar açık durmuyor. İlk günden beridir çalışmıyor, hiçbir yerde bulamadım. Biri yardımcı olursa çok sevinirim. Açıp kapatırken çok zor oluyor. Perişan olduk resmen bununla.