Kaan sonuçtan çok memnun

Duolift Dolap Amortisör Sorunu: 1 Yıl Dolmadan Arızalandı

Duolift Dolap Amortisör Sorunu: 1 Yıl Dolmadan Arızalandı
02 Kasım 2024 10:00
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
“Samet Aş. Ürününün arkasında duran nadir firmalardan, sorunum kısa sürede çözüldü. Çok teşekkürler umarım tüm yerli firmalara örnek olur.”

Samet marka Duolift dolap kapağı amortisör sorunu yaşıyoruz ve 700N E1 piston piyasada yok, daha alalı 1 yıl dolmadan tutmamaya başladı, ayrıca 3-4 ay da evde yoktum. Satın alayım diyorum bulamıyorum. Bir yandan mecburum bir yandan da 1 yılı dolmadan yenisini almak da zoruma gidiyor. Lütfen yardımcı olun.

02 Kasım 2024 17:03 (Şikayetten 7 saat sonra)
02 Kasım 2024 18:00

Teşekkür ederim, bekliyorum.

12 Kasım 2024 09:43

Ürün 1Z1E02506800413829 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

16 Kasım 2024 13:53

Serkan sonuçtan çok memnun

20 Ocak 2025 18:06
"Öncelikle çok teşekkür ederim ilgilendikleri için müşteri memnuniyeti adına dört adet fazla piston gönderimi sağladılar ücretsiz 🙏. Teşekkürler..."
Dolap Kapakları İçin Amortisör Sorunları
Dolap Kapakları İçin Amortisör Sorunları
Enes sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 19:19
"1 hafta olmadan şirket yetkilileri bizimle iletişime geçerek sorunumuzu çözdüler çok teşekkür ederiz hayırlı işleriniz olsun."
Ali sonuçtan çok memnun

01 Aralık 2023 15:43
"Çözüm için teşekkür ederim. Harika ve hızlı bir dönüşle yeni ürünleri yolladılar. Teşekkürler"