Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Saloon N&N Mahremiyet İhlali Ve Kalitesiz Hizmet Deneyimi

27 Eylül 2024 10:15

Salon N&N de telefona N****** diye biri çıktı. İşlemle ilgili bilgi almak için sorduğumda mahremiyeti içeren sorular sordu. İletişimin başı böyleyse işlemleri düşünemiyorum. Zaten buradaki şikayetler de kaliteyi gösteriyor. Güzellik beyinde başlar...

Ozlem
Ozlem

Şöyle verilen cevaplara bakıyorum ama bu şekilde savunma yapacağınıza hataların da insana özgü bir şey olduğunu ve kabullenerek özür dileyerek müşterilerinize yaklaşımda bulunmanızı tavsiye ederim. Güzellik sektörü zor olabilir ama 1 memnuniyetsiz müşteri en az 10 müşteri götürür sizden! Naçizane fikrim! Annem müşterinizdi, ben ve kuzenlerim kesinlikle size gelmekten vaz geçtik! Saygılar!

Saloon
Saloon

Öncelikle merhaba Pınar Hanım, arayıp işlemlerle ilgili bilgi almak istediğiniz zaman emzirme döneminde olduğunuzu söylemiştiniz biz de bu dönemde istediğiniz işlemleri uygulayamayacağımızı size söyledik. İşlemlerle ilgili danışanlarımıza sorduğumuz sorular tamamıyla sizlerin sağlığını korumak için sorulmuş olup mahremiyeti ihlal edecek sorular söz konusu değildir. Şikayetiniz şahsa hakaret niteliğindedir ve ticari kimliğimize zarar vermektedir. Gerekli şikayetler adli mercilere yapılmıştır. Teşekkür ederiz.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 20:14

Nk Güzellik Salonları Vip Hayal Kırıklığı: Eksik Hizmet Ve Şeffaf Olmayan İşlemler

28 Aralık 2024 14:16