Salihli Belediyesi Yardımcı Olmuyor Yıllardır

22 Haziran 2024 10:442.104

İyi günler, yıllardır devam eden sorunlarım var. Diğer belediye başkanı, personeli ve zabıta müdürü kim ilgileniyorsa bizzat görüşme ve WhatsApp görüşmesi de dahil yaptığım halde ilgilenilmedi. Böyle belediyecilik olur mu? Yeni başkanımız inşallah yardım eder, çünkü haklıyken haksızlık yaşıyorum. Babadan kalan dükkanımda yıllardır üst kattan akma sorunu var. Kesinlikle ev sahibi yaptırmıyor, kiracı eve girmeye izin vermiyor. Altta dükkana şıpır şıpır su damlıyor, yazık değil mi? İnsanlar mağdur oluyor. Yanındaki dükkanımda kendisi pasaj bölümünü kapatmış, haber vermeden orayı da kahvesine kaçak dahil etmiş, kumar oynatıyor. Her şey yapılıyor, komşular çok şikayet etti. En son bana beddua etmeye başladılar. Ben izin vermişim diye, ben orada yaşamıyorum, duydum. Hemen geldim, yıkmıyor. Sıkıysa yıktır, masrafımı ver o zaman diyor. Komşular beddua etti. Bana, kimi oldu, kimi taşındı ama insanlar beni suçladı. Şimdi ben bunları belediyeye şikayet etmeyip kime şikayet edeceğim? Belediye haklının değil, haksızın tanıdığı olanın yanında mı duracak? Lütfen bu sorunlarımızı çözümleyin sayın başkanım. Yeter artık mağduriyetimiz.

11 Ekim 2024 12:37

Merhaba Öncesinde defalarca kez telefon görüşmesi sonrasında faks çekerek haklı olduğum bir konuda belediyenin halka olan sorumluluğu doğrultusunda yardım istedim Yavaş yavaş sürekli arayarak hatırlatarak ısrar ederek işlemin başlatılmasını sağladım Temmuz ayından beri haksız ve kaçak olarak yapılan bir yeri şikayet ettim araştırıldı tamam haklısınız dendi 1. Tebligat gitti onu da anladım 2. Tebligat gitti o da işe yaramadı yıkım kararı çoktan çıktı Eylül ayında uğradım yine yıkılmamış 14 Eylül civarı yıkılır demişti imar işleri Md Mert bu yine aradım ben bir memurum benim yetkim değil diyor aylardır benim yetkim yıkmazsa hem yıkarım hem de cezasını öder diyordu Sayın başkanım n demek bu anlayamadım lütfen önceki yazışmalarım faks aramalarım var bu kişi korunuyor mu haksız olduğu halde yoksa bana açıklamanız istiyorum anliyamadigim bir durum mu var önce ki yıllarda kuruş borcum kalmış onu yıllar sonra 7.5 TL olarak faizitlyle aldı belediye haklı olarak otomatik ödemede tl kalmadığı için ödenmemiş Sayın başkanım belediyede işler böyle mi rakip ediliyor haberiniz var mı denetleme yok mu neyi bekliyorsunuz neden yıkım kararı çıkan yere işlem. Yapılmıyor Şikayetim devam edecek yazacağım böyle her yere İyi günler

11 Ekim 2024 12:47

Hala çözüm üretilmedi sürekli oyalıyorlar yetkili benim diyen kişi İmar İşleri Md M*** by ben bir memurum benim yetkim değil diyor Belediye insan mi koruyor böyle adam mı kayrılıyor tanıdık eş dost mu korunuyor haklı olunan bir durumda Salihli belediyesinde işler böyle mi ilerliyor demetim kural düzen yok mu

10 Aralık 2025 16:07

Evet hala tam memnuniyet sağlanmadı Çok ağır işliyor bir iş tam olarak bitirilemiyor Yıkılması gereken yerle ilgili şikayetim tam olarak bir türlü tamamlanamıyor anlayamıyorum Usulsüz yapılan yılardır görmezden gelinen yer Zorlu bir süre sonra kaale alındı v yarım yamalak beden bunu soruyorum Belediyede bu işler tanıdık tanıdık eş dost diye mi yapılıyor yoksa vatandaş yararına ve hukuka göre mi

Normal Bir Su Nasıl Akar Bilmiyoruz Sağ Ol İZSU

Özlem
7 Kasım 2023 11:05568

Cumartesi öğle saatlerinden beri evde su akmamaktadır, gece saat 23:00 gibi çok az akıyor, 1 litre dahi doldurmaz, sonra...

Yenimahalle Belediyesi ASKİ Şikayet Bina İçine Akan Şebeke Suyu

Serkan
12 Ocak 2024 16:27879

"İlgi ve alaka için çok teşekkürler"

Çekmeköy Belediyesi'nin Yetersiz Hizmetleri Ve Çözüm Bulunamayan Sorunlar

Esra
21 Ağustos 2024 18:051.631

Çekmeköy Belediyesi halka yardımcı olmayan, dertlerine çare olmayan bir belediye maalesef. 3 senedir Çekmeköy'deyim, kir...

Tümünü Gör

Nilgün
Salihli Belediyesi Gürültü Şikayeti

Salihli BelediyesiGürültü Şikayeti

Ali
Salihli Belediyesi Binamızın Dibinde Çökme Var Kanalizasyon Pislikleri Dışarı Çıkıyor

Salihli BelediyesiBinamızın Dibinde Çökme Var Kanalizasyon Pislikleri Dışarı Çıkıyor

Serdar
Salihli Belediyesi Sart Mahallesi Pınar Sokak Çöp İçinde!

Salihli BelediyesiSart Mahallesi Pınar Sokak Çöp İçinde!

Salihli Belediyesi Ot Ve Havuz Arızası!

Salihli Belediyesi OtVe Havuz Arızası!

Mahmut