Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Mağduriyeti!

21 Haziran 2024 14:57

Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Şubat 2021 tarihinde diş teli (ortodonti) tedavisine başladım. *** *** Hoca, 1 buçuk yıl sonunda tellerimin çıkacağını söyledi, ancak hala tedavim devam etmekte. *** *** Hoca'nın kolundan ameliyat olması sebebiyle 3 ay boyunca hastaneye gidemedim ve bu süre zarfında tedavim aksadı. Daha sonra zar zor randevu aldım. İlerleyen süreçte *** *** Hoca'nın kayak yaparken ayağını kırdığı söylendi ve 3 ay daha hastaneye gidemedim. Tedavim yine aksadı. Aradığımda yapabilecekleri bir işlem olmadığını söyleyip telefonu kapattılar. Mağdur edildim. *** Hoca'nın raporu bitip arandığımda randevu oluşturuldu. Hastaneye gittiğimde tedavim sonunda bana plak takamayacaklarını, laboratuvar ile anlaşmalarının bittiğini ve başka bir yerde plak taktırmam gerektiğini söylediler. Ben ödemeyi peşin yapmıştım ve her şey dahildi. Şimdi ise plak için yapmış olduğum ödemeyi geri alamıyorum. Paramı vermiyorlar. Mağdur edildim. *** *** Hoca bana ısrarla implant yaptırmamı söyledi. İmplant işlemi tamamlanınca telleri çıkaracağını söyledi ama çıkarmadı ve aradığımda randevu vermedi. Bayram sonrasına randevu verdiler. Ben de o tarihte gelemeyeceğimi belirttim ve telefon tekrar kapatıldı. 14.06.2024 tarihinde hastaneye gittim ve *** *** Hoca ile konuşmaya çalıştım. Kafanıza göre gelmeyin dedi. Ben de birebir muhatap bulamadığım için gelmek zorunda kaldığımı belirttim. Cuma günü hastanede olmayacağını, yurt dışından hastası geldiği için hastanede olduğunu söyledi. Israrla artık tellerimin çıkarılmasını istedim. Tellerimin çıkarılma işleminin 1 saat süreceğini söyledi. Ben tüm hastaların işlemi bitene kadar bekleyebileceğimi belirttim. Bugün yapamam, o kadar vaktim yok dedi ve 30.07.2024 tarihine randevu verdi. Telleri çıkaracaklarını söylediler. İlgisiz ve baştan savma iş yapılıyor, asla fikirlerim önemsenmiyor. Herhangi bir muhatap bulamıyoruz. Gerekli denetlemelerin yapılmasını talep ediyorum.

Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Tedavi Sürecinin Sürekli Uzatılması Ve Ameliyat Belirsizliği Yaşıyorum

13 Eylül 2025 21:39