Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karta Para Yükleme Sorunu Sakarya Belediyesi

23 Şubat 2024 17:24

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait belediye otobüs kartına para yükleme problemi ve hâlâ dijitalleşememe sorunu yaşanmaktadır. Karta para yüklerken hâlâ otomatlar üzerinden işlem yapıyoruz. Bu durum aşırı derecede zaman ve emek kaybına neden olmaktadır. Dijital bir uygulama geliştirilerek içerisinden para yükleme işleminin yapılabilmesi, bu yüzyılda bu kadar zor olmamalıdır.

06 Haziran 2024 10:50
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Alanya'da Kent Kart Yükleme Sorunu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Alanya'da Kent Kart Yükleme Sorunu

07 Mayıs 2024 08:14

15 Mayıs 2024 20:52
Kemal sonuçtan memnun

07 Ocak 2025 11:35
"İBB üzerinden kısa süre içinde arandık ve İstanbul Kart'lar için yapılan bir güncelleme hakkında bilgilendirildik. Yeni düzenlemeye göre, kartlarımıza banka yolu ile otomatik bakiye yüklendiğinde, kart dolum noktası veya duraklardaki cihazlara okutmadan doğrudan otobüslerdeki kart okuyucularında bakiye tanınarak kartın aktif kullanılabileceği belirtildi. Ancak, üç farklı otobüste de kartımızın bakiyesi tanınmadı. Bunun üzerine, kart dolum noktasına giderek bakiyeyi yüklemek zorunda kaldık ve kart aktif hale geldi. İBB yetkilileri, bu durumun tekrar gözden geçirileceğini ve otobüslerdeki aktivasyonun başarılı bir şekilde yapılması gerektiğini belirttiler."
İstanbulkart Otomatik Yükleme Sisteminin Yetersizliği