Usdc-t.com Şikayeti

25 Ekim 2024 20:26

Tanımadığım kişiler tarafından Instagram'da aşağıdaki mesajları aldım. Bu kişi ve sistemlerle hiçbir ilgim yoktur ve bu mesajları kabul etmiyorum. İlgili finansal değerler ile ilgim yoktur. Oluşabilecek tüm borç, alacak ve diğer finansal yaptırımları kabul etmiyorum. Konuyla ilgili rızam yoktur. Merhaba, hesap bakiyeniz güncellendi hesap: ssa188sifre: dd1888 USDT bakiyesi: 3, 101,654.00$https://usdc-t.com.

Yorumlar (6)

Ülkü
Ülkü

Bana da geldi konuyla. Hiçbir ilgim yoktur bu konuda ki tüm mesuliyetleri reddediyorum

Mete
Mete

Aynı mesajdan bana da geldi. Oluşabilecek borç, alacak ve tüm finansal yaptırımları kabul etmiyorum.

Talip
Talip

Merhaba; benzer bir mesaj banada geldi. Tanımadığım kişiler tarafından Instagram'dan mesajlar aldım. Bu kişi ve sistemlerle hiçbir ilgim yoktur ve bu mesajları kabul etmiyorum. İlgili finansal değerler ile ilgim yoktur. Oluşabilecek tüm borç, alacak ve diğer finansal yaptırımları kabul etmiyorum.

Şahin
Şahin

Tuncay
Tuncay

Kamil
Kamil

Benim başıma da geldi şu an aynı isntagramdan mesaj yazdılar. Ne yapmalıyız

28 Ekim 2024 15:30

25 Ekim 2024 22:31