rattanofurniture Bahçe Mobilyası Mağduriyeti

rattanofurniture  Bahçe Mobilyası Mağduriyeti
27 Mayıs 2024 16:01

Instagram hesabı üzerinden Rattanofurniture isimli hesaptan 17.500 TL değerinde bir bahçe takımı satın aldım. Ödemeyi yaptıktan sonra hem Instagram hesabından hem de iletişim kurduğumuz telefon numarasından engellendim. Satıcı, güven kazanmak için Dolap, N11 gibi platformların adını kullanarak, her iki tarafın güvenliği için bu yollarla satış yapılması gerektiğini belirtti. Ancak ödemeyi gönderdikten sonra bu uygulamaların sahte olduğunu ve hiçbirinin Dolap, N11 veya diğer şirketlerle ilgili olmadığını fark ettim. Gerekli şikayetleri yaptım. Satıcının şikayet sayfalarında isminin görünmemesi için sürekli isim değiştirdiğini ve en az üç kez isim değiştirdiğini öğrendim. Bu hesabı şikayet ederek kapatılmasını sağlamak istiyorum. Ekte, beni engellediği için görebildiğim kadarıyla hesabın görselini paylaşıyorum.

30 Nisan 2024 09:57

09 Ağustos 2024 19:32
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Üzerinden N.C.H Mobilya ve Dekorasyon Yapılan Mobilya Siparişi Mağduriyeti

28 Eylül 2024 21:52