Deniz sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 15:45

Aliexpress altında başka bir site kurmuşlar. İşte bu siteyi kurmuşlar: https://aliptur.cfd/index/user/login.html. İlk önce oraya yabancı kızlar tarafından bir mesaj gönderiyorlar, sonra oraya kaydını yapıyorlar. İlk önce kendi hesaplarını veriyorlar. Oradan siparişi tamamlıyorsun, sana bir komisyon veriyorlar. İlk parayı sana veriyorlar. Ondan sonra siparişleri alıyorsun ve sürekli komisyon ücreti çıkıyor. O parayı yatırıyorsun, tekrar çıkıyor. Toplamda 60 sipariş var, bitiriyorsun, başka siparişin var onu tamamla diyor. Parayı bir türlü çekemiyorsun. Benim şu anda 6600 dolar var, çekemiyorum. Bu konuda gereğinin yapılmasını istiyorum. Paramın iadesini istiyorum.

Sorunu çözdünüz mü bende aynısını yaşadım 100 bin liramı caldılar

Gamze
Gamze

Benim de 168 binim gitti çözüm yok şu anda da siteye ulaşılamıyor kapanmış Aliexpress. CC

Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık 500.000 TL'lik Yatırımın Bloke Edildiği Yanıltmaca

16 Mart 2024 22:22

Sahte Web Sitesi Yanıltması Yanlış Mesajla Başlayan Yanıltma Hikayesi