Sahte Web Sitesi Yanıltması Yanlış Mesajla Başlayan Yanıltma Hikayesi

28 Kasım 2024 13:18

WhatsApp üzerinden Alman bir kız yanlışlıkla mesaj attığını söyledi. Daha sonra konuşmaya başladık. Aliexpress, alibaba ve Amazon adına siparişleri onaylayarak para kazanılacağını söyleyerek beni siteye üye yaptırdı. Daha sonra Binance üzerinden para yatırmamı istediler.

1-2 defa paramı geri çektim, küçük miktardı. Daha sonrasında büyük miktar için 22.000 dolar vergi istediler, sitenin içinde 28.000 dolarım kaldı. Vergiyi yatırsanız da paranızı vermiyorlar. Birçok kişiyi bu şekilde mağdur etmişler.

Yorumlar (14)

USDT trc20 ile hiç mail geldi mi sana

Hayır sadece para transferlerini trc20 ile yaptırdılar

Yunus
Yunus

Bunlar şebeke her seferinde başka bir sahte site açıyorlar. Şimdi de koganstores.com veya koganstoremall adı altında aynı yöntemle iş yapıyorlar. Hepimize geçmiş olsun.

İdris
İdris

Siz de mi aynı siteye kayıt oldunuz

Paranı aldın mı

Hayır

Osman
Osman

Şu an benim başımdan geçiyor yabancı biriyle konuşuyorum ve beni lazaba kayıt olmam için bayağı zorluyor

Cüneyt kardeş sen 25sparisi bitirdin mi

Evet bitirdim

Sefa
Sefa

Kardeşim kızın ismi neydi numarası var mı.

Fatih
Fatih

Nasıl bir gelişme var mi

Cüneyt

Hayır yok. Hala vergi yatırmamı istiyor site

22 Kasım 2024 01:26
Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık 500.000 TL'lik Yatırımın Bloke Edildiği Yanıltmaca

16 Mart 2024 22:22
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 15:45