22 Ekim 2024 10:11

Alalı 3 ay olmayan saatimde paslanmalar başladı. Şehir dışından aldığım için de aldığım yere götüremiyorum internetten görüşebileceğim bir destek ekibi de yok. Ürünün iadesini istiyorum. Pazardan 100 TL'ye alınan saat bile bu kadar erken paslanmıyor. Bu kadar kalitesiz ürünün böyle bir markada satılmasına şaşkınım.

Emre sonuçtan çok memnun

04 Mart 2025 16:25
Ugur sonuçtan çok memnun

Kordon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

28 Kasım 2024 02:45
"Merhaba bundan birkaç gün önce yine buradan bir şikayeti ve mağduriyeti dile getirmiştim; bunun akabinde ( arıkan saat) firması çalışanı kıymetli hanımefendi B*** hanım şahsım ile irtibat sağladı ve konunun kendisi tarafından takip edileceğini ifade etti. Ve öylede oldu gerçekten ürünü tekrar kendilerine gönderdim. Ürünümdeki sorun başarılı ve özverili bir şekilde halledilip tekrardan tarafıma iadesi sağlandı. Ürün geldiğinde ilk aldığım gibi özen ile paketlenmiş ( arıkan saat) ve değerli çalışanı ( b*** hanıma) ilgisinden desteğinden dolayı teşekkür eder saygılarımı iletirim. Arıkan saat ve diğer çalışanlarına çok teşekkür ederim. Sorun ile ilgilenip çözmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar."

26 Aralık 2024 15:50
Garanti Kapsamında Olmayan Onarım Ücreti Sorunu