Ugur sonuçtan çok memnun

Kordon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

28 Kasım 2024 02:45
Ugur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ( arıkan saat) teşekkür ederim büşra hanım.”

Online satış olarak almış olduğum (Quantum ) marka saat.
3-4 ay bile kullanmadan ( kordonu koptu) almış olduğum firma ile iletişime geçtiğimde ( servise göndermemi söylediler) bunun üzerine, tarafıma iletmiş oldukları adrese ( arıkan saat'e ( M***** bey Mahallesi İstoç ) adresine ürünü gönderdim. Gönderdikten 6-7 gün sonra ( arıkan saat tarafından tarafıma telefon ile ulaştılar ( ürünün kullanıcı hatası olduğunu ve kordon değişimi yapılması gerektiğini söylediler. Bunun için benden (neredeyse saatin 3/2 fiyatı-1.600 TL para talep ettiler. Saatin 1 kordonu ucu için bunu istediler). Akabinde saati almış olduğum (marda saat) yetkilisi ile iletişime geçtim, tarafıma WhatsApp mesaj yolu ile dönüş sağladı ( aramaya bile tenezzül edilmiyorsunuz) bunun kullanıcı hatası olduğu bu ücretin bundan dolayı tarafımdan talep edildiği mesajını aldım.
Daha sonra fiyatın bu işlem için çok yüksek olduğunu ( arıkan saat) ten beni arayan kişiye ilettim. Onlarda fiyatlar bu şekilde diye cevap verdiler. Akabinde ürünümü geri istedim. Ürünüm ( 27.11.2024) tarihinde belirtmiş. Olduğum adrese kargo ile gönderilmiş. Ürünün kutusunu ( ödeme yapmadığım ve ürünümü geri istediğim için ( ürünün kutusunu parçalamak istercesine zarar vermişler. Bu firma gerçekten çok sorunlu bir firma. Ben ürünü onlara göndermeden önce net bir şekilde videosunu çekmiştim.
Geldiğinde büyük bir pişmanlık yaşadım. Bu firmaya ürün gönderecekseniz eğer ürününüzün başına her türlü olumsuzluğun gelebileceğini bilerekten gönderin.
Paylaştığım videolar bilgi amaçlıdır. Gönderdiğim zaman ve bana iade edilen açıkça videolarda bellidir. Biraz saygı ve iş ahlakı lütfen.

28 Kasım 2024 08:26 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Arıkan Müşteri Hizmetleri

04 Aralık 2024 21:50

Merhaba bundan birkaç gün önce yine buradan bir şikayeti ve mağduriyeti dile getirmiştim; bunun akabinde ( arıkan saat) firması çalışanı kıymetli hanımefendi B*** hanım şahsım ile irtibat sağladı ve konunun kendisi tarafından takip edileceğini ifade etti. Ve öylede oldu gerçekten ürünü tekrar kendilerine gönderdim. Ürünümdeki sorun başarılı ve özverili bir şekilde halledilip tekrardan tarafıma iadesi sağlandı. Ürün geldiğinde ilk aldığım gibi özen ile paketlenmiş ( arıkan saat) ve değerli çalışanı ( b*** hanıma) ilgisinden desteğinden dolayı teşekkür eder saygılarımı iletirim. Arıkan saat ve diğer çalışanlarına çok teşekkür ederim. Sorun ile ilgilenip çözmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar.

04 Aralık 2024 21:53

Teşekkürler ( arıkan saat) teşekkür ederim büşra hanım.

Murat
Murat

Uğur bey yaşadıklarınızı şu an en iyi anlayan insanlardan biri benim beni de mağdur ettiler. Tüketici Mahkemesi'ne baş vurun hemen

Garanti Biter Bitmez Bozulan Saat, Yetersiz Servis Ve Yüksek Tadilat Ücreti

Ayşegül
09 Temmuz 2025 22:25
Garanti Biter Bitmez Bozulan Saat, Yetersiz Servis Ve Yüksek Tadilat Ücreti
garanti-biter-bitmez-bozulan-saat-yetersiz-servis-ve-yuksek-tadilat-ucreti-2.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
01 Şubat 2024 13:58