Essence Saatte Renk Değişimi Ve Arıkan Saat'e Ulaşamama Sorunu

26 Aralık 2024 13:14

Essence marka saat almıştım. Saatin bir yılı dolmadan kordon ve kasa renginde renk değişimi meydana geldi. Saati Arıkan Saat'e onarımı ve değişimi için gönderdim. Saatin kordonu kalitesiz bir kordon ile değiştirilip gönderilmiş. Arıkan Saat A.Ş.'yi arıyorum, hiçbir şekilde ulaşılamıyor. "Şu an tüm operatörlerimiz meşguldür." deyip dakikalarca bekletiyorlar. Arıkan Saat'in benimle iletişime geçmesini, saati baştan yenilemesini talep ediyorum. Aksi takdirde İstanbul'daki ofislerine geleceğim ve tüm sosyal medyadan durumu insanlara anlatacağım.

26 Aralık 2024 13:21 (Şikayetten 7 dakika sonra)

26 Aralık 2024 15:50
Garanti Kapsamında Olmayan Onarım Ücreti Sorunu
Ugur sonuçtan çok memnun

Kordon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

28 Kasım 2024 02:45
"Merhaba bundan birkaç gün önce yine buradan bir şikayeti ve mağduriyeti dile getirmiştim; bunun akabinde ( arıkan saat) firması çalışanı kıymetli hanımefendi B*** hanım şahsım ile irtibat sağladı ve konunun kendisi tarafından takip edileceğini ifade etti. Ve öylede oldu gerçekten ürünü tekrar kendilerine gönderdim. Ürünümdeki sorun başarılı ve özverili bir şekilde halledilip tekrardan tarafıma iadesi sağlandı. Ürün geldiğinde ilk aldığım gibi özen ile paketlenmiş ( arıkan saat) ve değerli çalışanı ( b*** hanıma) ilgisinden desteğinden dolayı teşekkür eder saygılarımı iletirim. Arıkan saat ve diğer çalışanlarına çok teşekkür ederim. Sorun ile ilgilenip çözmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar."
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Saat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

05 Haziran 2025 14:55