Gökçe
06 Aralık 2024 16:25

Param Güvende ile ürünü almak için para yatırdım. Param Güvende'nin bana verdiği IBAN bilgilerini girerek parayı gönderdim, bana açıklama kısmına referans kodunu yazmadınız, işlemin onaylanması için aynı şekilde tekrar 9500 TL göndermem gerektiğini söylediler. Bu işlemi 3 defa yaptım, toplamda 28500 TL gönderdim. 90 saniye sonra iade olacağını söylediler. İade olmadı ve bana yeniden bir IBAN göndereceklerini söylediler. Param halen Param Güvende'de ve iade olmasını bekliyorum. sahibinden.com sitesinden de şikayetçiyim. Kendi isimlerinin nasıl bu şekilde kullanılabiliyor? 3 defa 9500 TL ödeme yaptık ve müşteri temsilcisi Ö*** D****** ve satıcı G***** K********'dan şikayetçiyim. Elimde dekontlar, yazışmalar ve belgeler var. Paramın iade edilmesini talep ediyorum. Kurumsal bir şirket tarafından nasıl önlem alınmaz ve bu şekilde insanlara uyarı ve bilgilendirme yapılması gerekmiyor mu?
Eğer param iade edilmezse yasal süreç başlatacağız. Bu konuda desteğinizi ivedilikle bekliyorum. İyi çalışmalar.

06 Aralık 2024 17:06 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Süreyya
Süreyya

Hep aynı tezgah maalesef bende bu şekilde mağdurum dolandırılmak kötü bir his.

Eren
Eren

Merhaba gokce hanim şahısların net ismi nedir bende mağdur oldum bugün

Sedat
Sedat

Bende aynı şekilde mağdurum 30 bin tl param gitti

Pınar
Pınar

Merhaba şikayetçi oldunuz mu sonuç aldınız mi bende para kaybettim aynı yolla

Deniz sonucu yetersiz buldu

11 Ağustos 2024 18:06
Sahibinden.com Param Güvende Şikayeti
Sahibinden.com Param Güvende Şikayeti
Recep sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 23:29
Param Güvende Sistemi Mağduriyeti: 30.000 TL Kayıp
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 01:34
Sahibinden Güvenli Alışverişte Mağduriyetim