Nazmiye sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com'da Güven Sorunu: Premium Ofis Damgası Mağduriyeti

28 Temmuz 2024 21:32

Sahibinden.com'un güvenilir olmayan bir emlak hesabına Premium Ofis Damgası vermesine güvenerek 17.500 TL verdik ve emlakçıya bir daha ulaşamadık. Tüketici Hakem Heyeti'ne sahibinden.com için şikayette bulunacağız. Mağduriyetimizin giderilmesini, güvenli olmayan hesaplara bu damganın verilmemesini talep ediyoruz.

01 Ağustos 2024 09:59

Daha önce Sahibinden.com a Şikayet etmemize rağmen hesabı kapatılmayan emlak ofisinin ilanlarını yayınlamaya devam edip insanların dolandırılmasına müsaade etmeye devam eden sahibinden.com dan şikayetçiyim. Sarıcakaya emlak ofisi kişilerden önden ödeme alıp telefonlara bakmıyor!

29 Temmuz 2024 08:49 (Şikayetten 11 saat sonra)

30 Temmuz 2024 11:31

İlgili dolandırıcının hesabı yeniden aktif edilip farklı ilanlar çıkılmasına müsaade edilmiştir. Dolandırıcı hakkında şikayette bulunduk, sahibinden hakkında da ayrıca şikayette bulunacağız.

28 Temmuz 2024 22:36
Güray sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Sitesinde Emlakçılar Nedeniyle Güven Sorunu Yaşıyorum

05 Eylül 2025 03:08
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Güvenilir Görünen Emlakçıdan Kira Ve Depozito Sonrası Yaşanan Mağduriyet

17 Haziran 2025 16:34