Sahibinden.com'a Girişte Sürekli Cloudflare Doğrulama Sorunu

14 Aralık 2024 04:31

Sahibinden.com Sitenize aylardır giremiyorum. Cloudflare sürekli doğrulama yapıyor ama işe yaramıyor. Her yolu denedim sıkıldım artık Chrome üzerinden sitenize girişin bir yolu yok mu robot olmadığımızı daha kaç farklı şekilde ispat etmemiz gerekiyor. Anlamış değilim

14 Aralık 2024 09:18 (Şikayetten 4 saat sonra)

14 Aralık 2024 14:07

Merhaba, Kullanıcımıza detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

İbrahim
03 Mayıs 2024 11:13

Android Cihazda Sahibinden.com'a Girişte Olağan Dışı Erişim Uyarısı Ve Otomatik Kapanma Sorunu

Bülent
06 Eylül 2025 19:15
android-cihazda-sahibindencoma-giriste-olagan-disi-erisim-uyarisi-ve-otomatik-kapanma-sorunu-2.jpg
android-cihazda-sahibindencoma-giriste-olagan-disi-erisim-uyarisi-ve-otomatik-kapanma-sorunu-1.jpg
Ahmet sonuçtan çok memnun

Sahibinden.com Cloudflare Doğrulama Sorunu

20 Mayıs 2024 11:37
Sahibinden.com Cloudflare Doğrulama Sorunu
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com'a Tarayıcıdan Erişim Sorunu Ve Sürekli Güvenlik Uyarısı

24 Haziran 2025 14:28