Şeyma sonuçtan memnun

Sahibinden'de Tapu Ve Emlakçı Yanıltıcılığı!

16 Kasım 2024 21:59

Sahibinden.com üzerinden bir daire ilanı görüp, emlakçı m*** i*** k*** ile iletişime geçtik. Ancak ofisine gittiğimizde dairenin farklı bir konumda olduğunu söyleyerek başka bir daire gösterdi. Ev sahibi olarak tanıttığı m*** t*** k*** ile pazarlık yaptık, ancak bu kişi akrabası çıktı. Bu ekip, organize işler çeviren bir grupmuş. Pazarlık yapıldıktan sonra bizden kapora istediler ve 80 bin TL'yi şahsi IBAN'ına gönderdik. Tapu işlemlerinin hızlı olması için araya muameleci sokacağını söyledi. Web tapu üzerinden randevu alındı ve bize gönderilen tapu mesajları bile sahteydi. Parayı attığı muameleci dekontu da sahteydi. Muameleci dediği kişi m*** c*** y***, başka bir emlakçı arkadaşıymış. Tapu günü geldiğinde, tapuyu kesin alacağımızı söylemesine rağmen hiç gelmedi, çünkü ortada alınan bir randevu yoktu. Çok büyük bir meblağ kaybettik ve hala paramızı vereceğini söylüyor. Yasal işlemlerimizi avukatımız aracılığıyla başlattık. Başkalarının canı yanmaması için hem bu platformda hem de yasal yollarla hakkımızı arayacağız.

profile profile profile
17 Kasım 2024 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

17 Kasım 2024 17:57

Merhaba, Kullanıcımıza konu ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Şeyma
Şeyma
25 Aralık 2024 18:35

Şahısın üyeliğini tekrar aktif etmişsiniz ve hala herkesi dolandırmaya devam ediyor sebebi sizsiniz sizi de dava edeceğim

Gizem
Gizem

Bizi de 6 ay önce 700.000 TL paramızı yedi aynı bahsettiğiniz gibi biz de davacı olduk insan dışı mahlukattan

02 Şubat 2024 14:33
Mustafa sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 14:54
"O kişinin hesabının ilanının kaldırıldığını gördüm teşekkürler ederim"
Sahibinden Kiralık Ev Vaadiyle Yaşanan Tatsız Deneyim
Sahibinden Kiralık Ev Vaadiyle Yaşanan Tatsız Deneyim