20 Haziran 2024 20:32

Selam arkadaşlar. Instagram'da bir klima reklamı gördüm. WhatsApp'a gönderirler ve oradan link atarlar. Linkten ödeme yapmamızı isterler ve güvenli alışveriş olduğunu söylerler. Her şey tam görünüyor. Ödemeyi yaparım. Sonra sahibinden.com logolu bir numara arar ve sipariş numarasının girilmediğini söyler. Bir daha para isterler. Orada durum anlaşılır. Yani kısaca sahibinden.com'un ara yüzünü kullanarak parayı hesaplarına alırlar. Bu durumda siteyi sorumlu tutmuyorum ama bu yöntemi kullanıyorlar. Ben şahsen sahibinden.com'u görmesem, o parayı göndermezdim. Geçmiş olsun diyorum, o kadar.

20 Haziran 2024 21:04 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Hasan
Hasan

Aynı şeyi bende yaptım malaseff WhatsApp'ta konuştuğum şahıs bir de otomatik mesaj atmış iptal edildiği zaman ya da aradığınız zaman müşteri temsilcisiyle görüşmezsen 38.500 tazminat davası ve 10.250 avukatlık parası gibi saçma sapan şey yazdı malll

Yasemin
Yasemin

Etem bey biraz önce bende aynı kişiye attım Hasan tufan klima için aynı şeyi yaşamışız peki çözüm bulabildiniz para iadesi oldu mu bilgi verebilirsiniz sevinirim

Güvenilir Sandığım Alışverişte Büyük Mağduriyet Yaşadım

15 Haziran 2025 19:04