Sahibinden.com Sahte Togg İlanlarını Kaldırmıyor

Sahibinden.com Sahte Togg İlanlarını Kaldırmıyor
Oğuzhan
31 Ağustos 2023 09:362.637

sahibinden.com ve arabam.com web siteleri, sahte Togg ilanlarının kaldırılmasını talep edip şikayet ettiğimiz halde hala kaldırmıyor. Bu arabalar yeni kanuna göre satılamaz. Ayrıca yazılan rakamlar sahtedir. Fakat bu siteler bu ilanların yayınlanmasına göz yumuyor. Şikayetleri değerlendirmiyor.

31 Ağustos 2023 11:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yorumlar(7)

Ersin
Ersin
Benzer Şikayeti Var
1 Aralık 2023 08:47

Sahibinden sahte olup olmamasına bakmaksızın bütün tog ilanlarını engelliyor

Zeki
Zeki
4 Kasım 2023 23:56

Togg ilanlarının fiyat ları tamamı ile sahte 1550 yazmışlar arıyoruz hepsi 2250 2400 2100 gibi paralar istiyor araçları hiç kullanmamışlar stok için almışlar devlet neden bunlara şöyle güzel bir ceza kesmiyor anlamıyorum

Kenan
Kenan
18 Ekim 2023 22:14

Hangi ilanın sahte hangisinin gerçek olduğunu nereden biliyorsunuz? Yoksa "2.3 düşünür müsünüz" şeklinde olta mı atıyorsunuz insanlara?

Sahibinden.com Haksız Yere Hesabımı Kapattı

Hasan

Sahibinden.com sitesine Togg ilanı koyduğum için hesabımı kapattılar. Müşteri temsilcisine bunu ilettim; 'yapacak bir şe...

Sahibinden.com Haksız Yere Hesabımı Kapattı

Tümünü Gör
Sahibinden Uygulamasına Giriş Yapamıyorum!

SahibindenUygulamasına Giriş Yapamıyorum!

Emin
Sahibinden Yenilenmiş iPhone 11

SahibindenYenilenmiş iPhone 11

Ramazan
Sahibinden Kötü Video Yükleme Sorunu!

Sahibinden KötüVideo Yükleme Sorunu!

Adem
Sahibinden Yepy'den Aldığım iPhone 11 Sorunları!

SahibindenYepy'den Aldığım iPhone 11 Sorunları!

Eren
Sahibinden S Araç İhale Mağduriyeti!

Sahibinden S Araçİhale Mağduriyeti!

Metehan
Sahibinden Otobid Hayal Kırıklığı