Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 21:01

Sahibinden 'Param Güvende' sistemi üzerinden mağdur oldum. Dyson Airwrap satın almak istedim ve satıcıyla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Sahibinden.com'daki linki gönderdi ve 'Param Güvende' sistemini gördüğüm için güvenerek alışverişi tamamladım. 'Açıklama yanlış, tekrar ödeme yapın' denilerek arandığımda durumu maalesef o zaman anlayabildim. Hem bankama hem de savcılığa başvurdum. Sürekli aynı linkler, çalıntı isimler ve hesaplar kullanılarak yapılan bu haksız kazanç girişimlerine an be an devam ediliyor. Sahibinden yöneticilerine ve ilgili kişilere sesleniyorum, lütfen bizleri duyun! Müşteriler olarak size güvenerek mağdur oluyoruz. Yorumlarımıza 'en kısa sürede iletişime geçeceğiz' demek yerine, bu sorunlara karşı önlemler alınmasını beklerdik. Bu duruma sessiz kalmak ve 'bizimle ilgisi yok' diyerek sorumluluktan kaçınmak, müşterilerinizi mağdur etmektedir. Rica ediyorum, dönüşlerinizi bekliyor ve iyi çalışmalar diliyorum.

24 Nisan 2024 22:01 (Şikayetten 59 dakika sonra)

17 Nisan 2024 23:24

guvenli-alisveris-hizmetinde-yasanan-guven-sorunu-ve-yetersiz-onlemler-1.jpg
Özge sonuçtan çok memnun

23 Aralık 2023 14:09
Sahibinden Güven Sorunuyla Karşı Karşıya Kaldım
Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

Param Güvende Sistemiyle 67.000 TL Kaybettim, Sahibinden Sorumluluğunu Almalı

Bengisu