Fatih sonuçtan memnun

Sahibinden. Com Secure Güvenliği

13 Temmuz 2023 17:44

Sahibinden.com Girişte Site Açılmıyor Sahibinden.com girişte "Secure. Sahibinden. Tarayıcınızı kontrol ediyoruz" uyarısı çıkıyor. "Devam et" butonuna basınca başa sarıyor. Bir türlü siteyi açamıyorum. Tarayıcım Google ® Chrome
Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım.

29 Ağustos 2023 17:56

sahibinden.com tarih ve saat hatası secure.sahibinden.comsecure.sahibinden.com Warning icon Please check your device's clock. It seems to be set to the wrong date or time. Bilgisayarımın tarih ve saat güncel olmasına rağmen hata veriyor sıkıntının giderilmesini istiyorum.

Ek
29 Ağustos 2023 17:21

sahibinden.com giriş yapamıyorum tarih ve saat hatası veriyor. secure.sahibinden.com Warning icon Please check your device's clock. It seems to be set to the wrong date or time. Bilgisayarımın tarih ve saati güncel olmasına rağmen hata alıyorum sıkıntının giderilmesini istiyorum.

14 Temmuz 2023 08:39 (Şikayetten 14 saat sonra)

14 Temmuz 2023 13:39

Merhaba, Kullanıcımıza konu ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

14 Temmuz 2023 13:42

10 Ekim 2024 18:48
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
22 Temmuz 2023 11:04
"Şikayete karşı cevapsız kalmadığınız ve sorunumuzu çözdüğünüz için teşekkürler."
Sahibinden // Tarayıcınızı Kontrol Ediyoruz Hatası

02 Ekim 2023 00:32