İsmail
17 Ekim 2024 00:02

3407894 numaralı ikinci el taşıt ticari yetki belgesine sahip Yalçınlar Auto isimli oto galeriden, ilan no: 1198895079 olan araca 15 Ekim günü Sultanbeyli ilçesi Hamidiye Mahallesi İrşad Sokak'taki galerisine gittim. Araçta belirtilen hususlar harici bir şey çıkması durumunda ekspertiz ücretini vermeyeceğimi ilettim ve bu isteğim 2 şahit huzurunda kabul edildi. Sonrasında Sultanbeyli ilçesi Mecidiye Mahallesi Demokrasi Caddesi'nde bulunan Otoport Ekspertiz firmasına gittik. Yapılan incelemeler sonucu aracın 2 farklı araç birleşmesi ile oluştuğunu yetkili bizlere beyan etti. Sonrasında aracı almayacağımızı ve söylenenlerin aksine farklı ve kusurlu bir durum olduğunu ilettik. Ekspertiz ücretini baştan bizzat ben ödedim. Aracı satacak olan kişi mağduriyetimi gidereceğini ve ekspertiz ücretini bana geri iade edeceğini beyan etti fakat 16.10.2024 tarihinde bana para göndermeyeceğini, 2.000 TL'ye razı olmamı söyledi. Ben de bunu kabul etmedim. İşbirlikçi ve bünyenizde bulunan bu firmadan şikayetçiyim. Elimdeki dokümanları mail adresinize iletiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

17 Ekim 2024 08:55 (Şikayetten 8 saat sonra)

21 Ekim 2024 17:47

Sahibinden Güven Sorunu Oluşturan Araç Alımı