Sağlık Bakanlığı Uyuz Olduk Aylardan Belli İlaçları Çok Pahalı Paramız Kalmadı

20 Aralık 2023 23:28

Depremden bu yana ev halkı olarak uyuz hastalığına yakalandık. Ne yaptıysak, ne kullandıysak geçmedi. Bir çözüm istiyoruz. Uyuyamıyoruz, işe gidemiyoruz, geceleri yatamıyoruz. Kış günü işimden oldum. Zaten psikolojimiz bozuktu, depremle birlikte iyice bozuldu. Her şeyimizi aldı. Şimdi de psikolojik olarak bizi intihara sürüklüyor. Yeter artık, devlet bir çözüm bulsun.

Yorumlar (5)

Refik

Kardeşim bizde 7 aydır uyuz hastalığına yakalandık İyileşmiyor bir türlü ama Samsun Bafra'da yeni bir ilaca rastladık ailecek 3 gün boyunca kullandık aktarda bu ürün Allah'a şükür iyileştik. Ama onu kullanınca 2 gece kaşıntı yoğunlaştırdı meğer onlar onun etkisiyle tepişiyormus o yüzden bizi gidikliyomus resmen. Saf herbal adı acil bul kurtul kardeşim

Recep
Recep

Merhaba Refik bey saf herbal kremin kullanışı nasıl acaba gerçekten etkilimi ailece çok kötü olduk sipariş verdim inşallah sizin tavsiyeniz sayesinde iyi oluruz

Refik

Evet Mine hanım aktarda saf herbal yazıyor üstünde

Sağlık Bakanlığı Uyuz Olduk Aylardan Belli İlaçları Çok Pahalı Paramız Kalmadı
Mine
Mine

Aktardan saf herbal dicez değil mi

Ramazan
Ramazan

Neden çare bulsunlar ki ilaç şirketleri nasıl geçinecek. Yazık günah binlerce tl tutuyor ilaçlar ve hiçbir etkisi olmuyor

Sağlık Bakanlığı Uyuz Salgını Bizi Mahvetti Sayın Bakanlık Lütfen

26 Mart 2024 05:38