Sağlık Bakanlığı Sma Testi İçin Yeni Numune İsteği

Sağlık Bakanlığı Sma Testi İçin Yeni Numune İsteği
24 Eylül 2023 15:31

Yaklaşık 2 aydır beklediğimiz Sma testi sonucu gelmiş. Ve şaka gibi ama 'yeni numune gönderiniz' yazıyor. Bu ne demek ya? Zaten bekletilen süre oldukça fazla. 2 hafta sonra düğünüm var. İnsanları muallakta bırakmaya kimsenin hakkı yok! Biz bu kargaşada bununla mı uğraşacağız? Ayrıca her şeyi geçtim tekrar neden kan veriyoruz? Numuneler mi karışıyor ya da kaybediliyor? Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ve ne gibi bir yol izlediniz (özellikle şikayet ile ilgili) yazabilir mısınız?

Yorumlar (6)

Hamza
Hamza

Herhangi bir sorun yaşadınız mı sonuç açıklandı mı korkmamız gerekiyor mu aynı sorunla karşı karşıyayız

Fadime
Fadime

Yeni numune gönderiniz demek şüpheli olduğu anlamına mı geliyor acaba siz tekrar kan verdiniz mi? Verdiyseniz sonuç ne çıktı acaba bende sizinle aynı durumdayım.

Ezgi

Merhabalar. Evet, sağlık ocağındaki hemşireler şüpheli olduğu için tekrarlanabilir diye normal karşıladı. Ben numunelerin karışmış ya da kaybolmuş olacağını düşünmüştüm. Sonucunda eşim taşıyıcı çıktı. Belki de garantiye almak için yaptılar bilemiyorum. Süreç uzuyor sadece ama sonucu almak için mecbur gidip kan verdik yine.

Sevgül

Bizde de aynı sorun oldu doktorla iletişime geçtiğimiz de bize tekrar kan vermemiz gerektiğini alınan kanın yetersiz olabileceğini söyledi dün tekrar kan verdik bugün sabah arayıp ilk yaptırdığımız test sonucunu söylediler testleri veriyoruz ama sonrası muamma şaka gibi kimlere emanetiz!

Sevgül

Bende kan vereceğim umarım yüzümüzü güldüren bir sonuç alırız hayırlısını kolaylıkla ve sağlıkla versin rabbim iyi günler 🙏🏻

Ezgi

Aynen öyle. Benim eşim de tekrar kan verdi, 1 hafta sonra sonuç geldi. Taşıyıcılık şüphesi çıktı. Bu sefer benden kan aldılar. Güven kalmadı ki hiçbir kuruma. Mecbur çıkan sonuçlara göre hareket etmek durumundayız.

Sağlık Bakanlığı Sma Testi Sonucu

13 Ağustos 2024 00:40