Sağlık Bakanlığı Sağlık Kurulu Rapor İhtiraz

13 Haziran 2024 00:48

Sağlık raporu itiraz ettim, eksik tanılar vardı çünkü ve bende kronik rahatsızlık olduğu halde iş bulamıyorum ve rapor alamıyorum. İlk hastaneden %28, ikinci hastaneden %36 oran aldım ve iç hastalıkları şekerim olduğu halde oran vermemiş ama ilk hastane vermişti.

17 Temmuz 2024 00:17

17 Temmuz 00:15 Merhaba ben sağlık kuruluna engelli raporu için başvuru yaptım ilk raporum 20 çıktı ama eksik tanılar girilmişti Nöroloji Göz ve kulak oran girmemişti ben epilepsi hastasıyım göz tansiyonum diyabetim ve konuşma bozukluğum var sadece diyabetten oran girildi daha sonra ihtiraz ettim ikinci hastaneye gittim hakem hastane orada 36 verdiler bu sefer nöroloji ve kulak oran verdi ama bu defa iç hastalıkları diyabetten puan vermedi göz de vermedi tekrar ihtiraz ettim başka hastaneye gideceğim ve benden ödeme istediler ben zaten diğer itirazımda ödeme yaptım araştırdım ihtiraz süreci devam ediyorsa tekrar ödeme yapılmaz yazıyordu ama hastane ödeme istedi eksik girildiği halde benlik bir şey olmadığı halde bu konuda lütfen bir açıklık getirin yardımcı olursanız sevinirim 🙏

17 Temmuz 2024 00:15

Nihal
Nihal
13 Haziran 2024 09:10

Pardon ilk raporum %20 verilmişti İç hastalıkları vermişti sadece diabet var diye. Ama ikinci raporda oran vermemiş.

Sağlık Bakanlığı Engelli Raporu Sorunu

24 Temmuz 2024 12:23