Sağlık Bakanlığı Sağlik Bakanına Engeli Haklarımı İstiyorum

17 Ağustos 2024 22:58

Merhaba, ben yüzde kırk altı engelli raporum vardı. 2 yıl sonra tekrar heyete girdim, durumum daha da kötüye giderken kurul raporumu 40'ın altına düşürdü. İtiraz ettim, para yatırdım, tekrar girdim, yine düşük verdiler. Bir daha itiraz ettim, bu sefer de şehir dışına gönderdiler. Orada da para yatırdım, önce yüzde 46 dediler. Sonra heyet tekrar 39'a düşürdü. Ben şu anda çok mağdurum, kronik Parkinson hastasıyım. Sağlık Bakanı'ndan rica ediyorum, benim raporumu düzeltsin, haklarımı versin.

Abdurrahman
Abdurrahman

Aynısını banada yaptılar. Sadece epilepsi varken 2001 yılında aldığım raporda sürekli olarak aldığım raporda Engelli kimliğimi yenilemek için girdiğim heyette bu sefer ( epilepsi+anksiyete bozukluğu+hipertansiyona) epilepsi:% 20, hipertansiyon: % 8 vererek toplam: % 28. Çok şaşırdım. 24 seneden beri Kamuda (Maliyede) Engelli kadrosunda çalışmaktayım. 50 yaşındayım. 42 seneden beri epilepsi 'yi çekiyorum. Bana yapılan bu haksızlığa hakkımı helal etmiyorum. Ben Mersin'de ikamet ediyorum. Beni Adana Şehir Hastahanesine sevk ediyor.

Halil
Halil