07 Ağustos 2024 15:52

06.08.2024 tarihinde Titanic Hotel Bodrum'da bulunan bu sözde klinikten eşim için ishal ve kusma şikayeti ile gittik. Doktor, alkol de olabilir, yemek de olabilir, zehirlenme dedi. Teşhisi bu yöndeydi ve bize serum yazdı. Eşime serum takıldı ama içerisine ne konulduğu ile ilgili bilgi, evrak hiçbir şey verilmedi. Bunun üzerine asıl olay, serum bittiğinde bakmak için yanına gittiğimde serumun tarihi geçmiş olduğunu gördüm. Hemşire G*****'e bunu söylememe istinaden 'Bir şey olmaz canım, bundan biz hep kullanıyoruz, 6 ay daha kullanılıyor, tarihi geçse de' denildi. Doktorun zaten umurunda bile değildi. Sözde klinik olan bu yer bunun üzerine 6.800 TL ücret istedi. Yurt dışı sağlık sigortanız varsa biz oradan isteriz, para ama fiyat değişir o zaman deyip bir de yaşadığımız ülkedeki sağlık firmasından fazla para almayı teklif etti! İnsanların hayatlarıyla oynamak bu kadar kolay değil. Ateşi olmayan eşim serum sonrası 4.5 saat ateşler içinde uyudu! Sağlık Bakanlığı umarım bu konu ile ilgili yaptırım yapar. Serum firmasının kullanım kılavuzunda bile yazıyor, tarihi geçtiyse kullanamazsınız diye. Keşke hemşire de doktor da bunu okuyabilseydi!

26 Haziran 2024 15:52
Sağlık Bakanlığı Sağlık Ocağı Çalışanları