Sağlık Bakanlığı Meme Ultrason Randevu Yok

Sağlık Bakanlığı Meme Ultrason Randevu Yok
25 Ekim 2023 10:58

Eyüp Sultan Devlet Hastanesi genel cerrahi bölümü 25.10.23 tarihinde memede kitle ağrı hissetmem sebebiyle kontrole gittim. Doktor tarafından elle muayenede teyit edildi. Meme ultrason bölümüne acil gebe hasta olarak yönlendirildim. 29 hafta hamileyim. Ultrason bölümünde ocak 2024 tarihine kadar kapalı randevu bulunmadığı, o tarihte bizi arayın. İlk zamana oluşturalım denildi. Hastaneden çıktım, sağlık bakanlığını arayıp şikayet oluşturdum, geri dönüş hemen geldi fakat acil hasta kategorisinde ultrason bölümü tarafından görülmediğim, daha öncelikli hastalar olabilir denildi. Bu ne demek? Ocak ayında doğum yapacağım, memede bulunan kitle kötü bir şey ise ya da apse ise nasıl tedavi sağlanacak? Bu süreçte bana ya da bebeğime bir şey olması durumunda bunu kim nasıl karşılayacak? Sağlık Bakanlığından bu konu hakkında acil randevu istiyorum. Geri dönüş durumu izah etmek için yapılmasın. Sağlık sektörü çok ilerledi diye manşetler atılıyor, ben acil hasta olarak randevu bulamıyorum. Gaziosmanpaşa devlete gidiyorum, meme usg olmadığı söyleniyor. Bu nasıl hizmet, devletten bir şey beklemeyin diyorlar açık açık.

Sağlık Bakanlığı Randevu Problemi Sıkıntısı

11 Temmuz 2024 16:49