Sağlık Bakanlığı Kimlik Bilgilerim 2kere Kullanılarak Başka Hasta Muayene Edildi

31 Ocak 2024 15:01

Gemlik Atakent hastanesinde kimlik bilgilerim kullanılarak başka hasta muayene edildi. Gelen hasta kimliğinin yanında olmadığını söyleyerek benim adımı soyadımı vermiş ve benim kimlik bilgilerim ile muayene olmuş. Üstelik özel sigorta hakkımdan da kullanmış ve iş göremezlik raporu yazdırmak istemiş. Biz kimliksiz gittiğimizde bizi kimliksiz muayene etmezler. Ancak gelen kişinin ne ayrıcalığı var ise muayene ediliyor. Bizde bana e nabızdan gelen mesaj ile haberimiz oldu. Hasta muayene edilmiş serum takılmış ilaç yazılmış. Sağlık Bakanlığı ve CİMER'e şikayetimi bildirdim. Hastane gidip sorduğumuzda karışıklık olmuştur deyip geçiştirdiler. 15 gün sonra tekrar aynı şey oldu. Yine aynı kişi kimliksiz gidiyor ve benim kimlik bilgilerim ile muayene oluyor. Artık bu yanlışlık olmaktan çıktı. Orada müdür sıfatında olan M***** bey durumu yine geçiştirdi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Şikayetimi buradan da bildirmek istiyorum. Üstelik veznede aynı işlemi 2 kere yapan bayan aynı bayan. CİMER şikayeti sonucunda gerekirse dava da açacağız dönüş bekliyoruz.

27 Eylül 2023 10:51

06 Mart 2024 03:17