Sağlık Bakanlığı Antalya Yaşam Hastanesinde Fahiş Fiyatla Verilmeden Yapılan Tetkikler

16 Mart 2024 14:37

İyi günler sayın bakanım.
Ben N***** B*****. Emekli ve yalnız yaşayan bir kadınım. 08.3 2024 te memede sertlik hissettim. Panik atağım olduğu için devlet hastanesinde beklemek yerine 10 martta Antalya Yeşilbahçe Yaşam hastanesine şartlarımı zorlayarak gittim. 1000 lira ödeyerek Dr. Ş***** N***** F****'e muayene oldum. Aynı gün 1460 liraya mamografi çektirdiler. 11 Martta da 1600 liraya ultrason çektirdiler. Bir şey göremedik ama biyopsi de yapalım dediler. 12 martta 15.000 liraya biyopsi yaptılar. 10 gün sonra sonuç çıkar dediler 15 martta arayarak alınan parçaya boya ilave ederek bakılacak 9000 lira daha yatırmanız gerekli dediler. Bana bunu daha önce söylemediler. Beni psikolojik baskıyla alelacele bir sürü işleme zorladılar. Ben yapılan tüm işlemleri gösteren detaylı fatura, epikriz istedim, detaylı vermediler, ekteki faturayı verdiler. Beni yaşlı ve yalnız görerek sürekli bahanelerle haksız para aldıklarını düşünüyorum. Ödeme gücüm yok. Biyopsi sonucumu da sağlıklı bir şekilde vermeyeceklerini anlıyorum. Lütfen bana el uzatır mısınız sayın bakanım ve sayın yetkililer?

05 Mart 2024 13:59

24 Ağustos 2023 12:58