Sağlık Bakanlığı Alerji Aşısı Vermiyor!

20 Ekim 2023 09:2418.288

2.5 yıl polen aşısı tedavisi gördüm. İzmir Allergo Aşı firması, Sağlık Bakanlığı'ndan onay belgesinin gelmediğini söylüyor.
1 yıldır alerji aşısı olamadığım için alerji atakları çok arttı.
Ücretini ödediğim halde, tedavi yarım kaldı.
Ben ve benim gibi bir çok alerji hastası mağdur edildi.
Nefes alamıyoruz, yüzümüz gözümüz şişiyor. Alerjik rinit ve boğaz şişmesi çok acil durumlara sebep oluyor. Kime şikayet edeceğiz, Ege Üniversitesi'nin verdiği, devamlı aşı kullanmam gerektiğini belirten ispatlı delilli raporum var, raporlu ve uzun süre aşı olması gereken bir insanın hatta yüzlerce insanın mağdur edilmesini nasıl açıklıyorsunuz? Neden bir yetkili çıkıp da bununla ilgili çözüm bulmuyor? #Sağlık Bakanlığı acilen sesimizi duyun. Not: CİMER'e de yazdım inşallah bir an önce çözüm bulunur.

29 Ekim 2023 11:02

Merhaba, Hangi aşıyı kullanıyorsunuz diater aşı mı ben de aşı almak istiyorum. Bana da yardımcı olur musunuz. Diater isimli İspanyol firmasının aşısını mı kullanıyorsunuz

29 Ekim 2023 10:02

2 yıldır alerji tedavisi görüyordum, fakat 2022 ekim ayından beridir aşılar gelmiyor sebep ruhsat alınamaması yok gümrükten geçmedi yok Türkiye tıbbi cihaz kurumundan geçmedi, nefes alamıyoruz neden bu kadar zamandır bekliyoruz Türkiye'de muadili de yok parayla da satın alamıyoruz, neden insanların göz göre göre ölüme gitmelerine göz yumuyorsunuz

Sağlık Bakanlığı Alerjik Astım Asıları Gelmiyor Ülkemize

24 Ekim 2023 23:534.382

Alerjik astım hastasıyım, aşılar Türkiye'ye gelmiyor. Gelirse de ücretli deniyor, 5 aylık aşı 7 milyar. Fakat bizler bu ...

Sağlık Bakanlığı Hepatit B Aşışı Bulunmaması!

Sağlık BakanlığıHepatit B Aşışı Bulunmaması!

Edip
Sağlık Bakanlığı Biontech Aşı Kalıcı Hasara Yol Açtı!

Sağlık BakanlığıBiontech Aşı Kalıcı Hasara Yol Açtı!

Ömer

Öne ÇıkanKonular