Sağlık Bakanlığı Ailece Uyuz Olduk

29 Ağustos 2023 04:0439.797

Uyuz hastalığına acil çözüm. Yaklaşık 4 aydır ailece uyuz olduk ve küçük çocuklarım var. Doktor doktor gezdik, kullanmadığımız ilaçlar kalmadı. Her türlü ilacı sabunu kullandık, ama bir türlü geçmiyor. Herkes aşıdan olduğunu söylüyor. Lütfen bizi bu illetten kurtarın. Rezil olduk. Psikolojik sorunlar yaşıyoruz artık. Yetkililere sesleniyorum.

3 Eylül 2023 05:11

Lütfen, acil acil lütfen, bir türlü kurtulamadik, bütün kıyafetleri attık, ilaç aldım wilkinkson pomad dediler haftalarca kullandık geçmiyor, yok mu bunun bir çözümü ailece leş durumdayız

Yorumlar(10)

2 Kasım 2023 22:58

Vallahi bende de aynı problem vardı vazelin ve kükürtü aktardan alıp karıştırdım şu anda azaldı eczanede olan ilaçlar tam tersi daha fazla arttırıyor aynı zamanda kükürtlü sabun ile saçınızı ve vücudunuzu yıkayın lif kese kesinlikle vurmayın suyunuz ne çok sıcak ne çok soğuk olmalı. Durulama suyunada 1 su bardağı kadar sirke koyun o şekilde duştan çıkın. Kıyafetleri çarşafları sirkeli su ile yıkayın.

10 Ekim 2023 21:26

Renkleri solacak evet siyahların da öyle ama 2 sene çektim evimi eşyalarımı dahi değiştim geçmedi egzamaya cevirdi sonra kortizon kremleri kullanmak zorunda kaldık. Bu dediklerimi 2 defa yapmanız gerek ama sonrasında bol bol nemlendirici kullanın bittim kremi de güzel ben bir de la roshe poşet lipikar kullandım 2 yaşında çocuğum vardı Çünkü zamanla kasıntı uyuzlar izler geçti kuruluklar kaldı o da pomad te bulunan kükürdün vücudu kurutmasından dolayı işin aslı nemlendirici sart ama öyle Arko Nivea bebek yağı değil. Deneyin kasıntılar bir süre daha devam eder zamanla azalır biz bir sene kadar egzamayla uğraştık umarım faydası olur :)

10 Ekim 2023 21:25

Merhaba kardeş bu hastalıkla tam 2 yıl uğraştım bir çözümü yok benim denediklerimi duysanız şaşıp kalırsınız ama şöyle kısaca söyleyeyim öncelikle kükürt vücudu kurutur sizi daha çok kaşındırır ve artırır bütün evdeki eşyaları çöp poşetlerine koyun 3 gün asla ağzını açmayın kapalı kalsın yatak koltuk ne varsa çok iyi süpürüp sonra sirkeli suyla evde nokta yer kalmadan silin hepiniz 3 gün boyunca bir odada bir yerde kalın çok fazla saga sola dokunmayın biz 3 gün boyunca pomad kullandık ayrı nevresim ve kıyafetlerle üst üste daha sonra güzelce bittim sabunla yıkanın banyodan sonra bittim kremi kullanın bayağı nemlendiriyor sarı renklerde ben Siirt'ten sabununu ve kremini aldım bütün kıyafetleri atın nevresimi 90 da yıkayın bu temizlikleri evde yapın bütün eşyaları ütüleyip yerleştirebilirsiniz ben mutfak el bezine kadar ütüledim 2 gün böyle dinlenin ve tekrar 3 gün pomad kullanın yine o kıyafetleri atın nevresimi 90 da yıkayın evdeki her şeyi

26 Eylül 2023 00:31

Yurt dışından Spregal spreyi bulun. Kolay bulunmuyor. Bir de hicama iyi geliyor ilaçlanma ile birlikte

15 Eylül 2023 23:31

Xabion losyon ilaç var kızımın ikinci gün kesti kaşıntısını ve kızarıklıklarını 3 gün bir kere yoğun yağlanıp 4. Gün yıkanıyosunuz şimdilik 2. Gündeyiz ama kaşıntıları bayağı bayağı azaldı ve ellerindeki izler kullanın sizde

6 Eylül 2023 11:21

Uyuz için kükürt sabunu kullanın ben öyle kurtldum

Emre
Benzer Şikayeti Var
2 Eylül 2023 01:30

184 ü arayarak yurt dışındaki ivermektin kreminin ve hapının ülkemize getirilmesini talep edelim

Sağlık Bakanlığı Uyuz Hastalığından Kurtulamıyoruz

1 Aralık 2023 14:5922.692

Bir aydır tüm ailem uyuz hastası. Lütfen buna bir çare bulun. Sağlık Bakanlığı buna bir el atsın. İlaçları artık paramız...

1 Destek2 Yorum

Sağlık Bakanlığı Uyuz Hastalığı İçin Bakanlıktan Yardım

26 Ağustos 2023 15:4729.626

1 yıldır uyuzla savaşıyoruz ailecek ne ilaç aldıysak fayda etmedi bu hastalığa aşı bulunamaz mı ya da iğnesi çok kötü du...

3 Destek

Sağlık Bakanlığı Uyuza Çözüm İstiyorum

6 Nisan 2024 03:2967.407

Sayın Bakanım, lütfen bize uyuz hastalığının çaresini bulun. Evde bebek de dahil olmak üzere ben, eşim ve iki çocuğumuz ...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular