Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
09 Eylül 2024 20:14

09.09.2024 saat 16:57'de bitci hesabım üzerinden Binance Smart Chain ağını kullanarak USDT çekim talebinde bulundum. Çekimim onaylandı ve kontrol edildi durumuna getirildi. Fakat 3 saattir param ortalıkta yok. Ne çekime ait txid gözüküyor ne de alıcı cüzdana param geçti. Param şu an nerede, yok mu oldu, paramı bitci borsası el mi koydu ya da param geri gelecek mi hiçbir fikrim yok. Destek mailine defalarca mail atmama rağmen hiçbir şekilde geri dönüş sağlamadılar. Yani paranızı alıyorlar. Birkaç dakikada gerçekleşmesi gereken bir işlemde paranıza el koyuyorlar ve hiçbir şekilde muhatap bulamıyorsunuz. Twitter'da benimle aynı sorunu yaşayan onlarca insan gördüm. Yine bir borsa kaçışı olayı olabileceği kanaatindeyim. Geçmiş olsun hepimize.

22 Eylül 2024 10:56

21.09.24 18:22 tarihinde Bitci.com üzerinden USDT çekim talebi başlattım. Talebim 4 dakika sonra onaylandı. Bugün üzerinden 16 saat geçti ve hala ama hala para alıcı cüzdana geçmedi. Dakikaların büyük önem arz ettiği bu sektörde, muadillerinin 3 dakikada işlemleri gerçekleştirdiği bu pazarda bitci.com bir virüstür, hastalıktır. Defalarca desteğe yazdım. Mailler attım. 24 saat olmak üzereyken daha bir tane geri dönüş yok. Global bir borsadaki marjin işlemime ekleme yapmak için göndermiş olduğum USDT'lerin hesabıma 16 saattir geçmemesi sebebiyle 1100 dolarlık açık pozisyonumu zararla kapatmak zorunda kaldım. Bu sorumsuz hantal sitede bu 3. Defa başıma geliyor. Bu sefer maddi zarara da uğrattığı için dersimi aldım geç de olsa. Siz de feyz alın.

21 Eylül 2024 19:08

Bitci.com üzeride bep-20 ağını kullanarak USDT çekim talebinde bulundum, talebim onaylandı fakat ortada para yok. Bu borsada başıma aynı şey 3. Defa geliyor. Geçen hafta yine aynı sorunu yaşadım burada şikayet oluşturdum. Aradılar (4 gün sonra) "sorununuz çözüldü çekiminiz gerçekleşti (13 saat sonra) lütfen şikayetinizi kaldırın 3. Parti aracı kurumla alakalı sorun vardı çözüldü artık gönül rahatlığıyla işlem yapabilirsiniz" dediler. Buna istinaden bugün yine bir hata yapıp bitci borsasını kullanma gafletinde bulundum. 6828445 numaralı USDT çekimim 1 saattir ortada yok. Kim bilir belki saatler sonra belki günler sonra gerçekleşecek. Diğer Türk ve global borsalar aynı işlemi 3 dakika içinde gerçekleştirirken Bitci'de günler sürüyor. Ve işlemi iptal etme şansınız yok. Eğer paraya acil ihtiyacınız olsa bittiniz.

21 Eylül 2024 19:05

21 Eylül 2024 18:59

Bitci.com üzerinden farklı bir global borsaya bsc-20 ağında USDT çekiyorum. 3. Kez olacak ki bu sefer de çekimimi gerçekleştirmediler. Daha önce burada yine şikayet oluşturdum. Aradılar 'çekiminiz gerçekleşti (12 saat sonra gerçekleşti) artık sorun kalmadı gönül rahatlığıyla çekim yapabilirsiniz" dediler. Buna istinaden bugün tekrar bir çekim talebinde bulundum. Normalde diğer Türk ve global borsalarda 3 dakika süren işlem bu sefer bitci.com'da 1 saattir yine gerçekleşmedi. Kim bilir saatler ya da günler sürecek. Bu hatayı 3. Yapışım bu sefer dersimi aldım siz de feyz alın. Zahmet edip ilgilenen olursa çekim kodum 6828445.

10 Eylül 2024 12:08 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

11 Eylül 2024 15:51

Merhaba Konu ile ilgili uzman ekiplerimize bilgilendirme sağlanmış ve yaşamış olduğunuz durum hakkında çözüm sürecimiz tamamlanmış bulunmaktadır. Saygılarımızla Bitci Destek Ekibi

Nurullah sonuçtan çok memnun

Nurullah
05 Eylül 2024 20:58
"Bitci ilişiğim kesilmiştir. Teşekkürler..."
Bitci USDT Çekememe Sorunu

Hamza
03 Eylül 2024 12:48
Bitci USDT Çekim Sorunu
Bitci USDT Çekim Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 15:32
Kripto Transferinde Gecikme Ve Destek Eksikliği
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
27 Kasım 2024 15:44