Safa Hastanesi İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Olmamalı

06 Temmuz 2024 15:21

Ananem demans hastası ve solunum yollarına kaçan pirinç yüzünden evde fenalaştı ve ambulans çağırıp hastaneye götürdük. S*** Eğitim ve Araştırma Hastanesi o kadar ilgili doktorları mükemmel ilgilendi fakat yoğun bakımda müsaitlik olmadığı için Yenibosna Safa Hastanesi'ne sevk verildi. Verilmez olsaydı. Ananem 4 hafta yoğun bakım süresinde ne doğru düzgün bilgi alabildik hep aynı konuşmalar sonrasında ananemi yoğun bakımdan çıkarmak için sürekli durum iyi dendi duruldu. Aslında çok kötü ve sonrasında mecbur bırakıldık. Bir yerde ve ananem emekli burada artık burundan besleniliyor ve tamamen bakım hastası oldu. Yoğun bakımdan çıkan bir hasta takip edilmek için önce servise alınmalı. Ananemi almadılar. Direkt çıkış verildi ve biz ananemi dün çıkardık. Akşam tekrar acile getirdik. Şu an kırmızı alanda ve yoğun bakıma alınacak. Şimdi soruyorum size bu nasıl bir hastane, nasıl doktor ve nasıl hasta hakları? Yoğun bakımda görevli olan hemşireler bile hasta yakınını anlamıyor ve hastanenin hasta hakları birimi bile ilgilenmedi. Ananem şu an çok kötü durumda ve bu hastane için yasal süreç ne ise yapacağım. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Safa Hastanesi Babamın Tedavi Sürecinde Yaşanan Olumsuzluklar

23 Eylül 2024 12:39

22 Kasım 2023 17:27
Sibelhan sonuçtan hiç memnun değil

Safa Hastanesi Yoğun Bakım Servisi!

08 Mart 2024 18:59
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 16:08

23 Ocak 2025 22:33