Saat & Saat'ten Garanti Mağduriyeti

Saat & Saat'ten Garanti Mağduriyeti
07 Kasım 2024 09:56

Saat & Saat mağazasından İstanbul Vialand Welder watch kadın ve erkek kol saati aldık. Bize 2 yıl garantisi olduğunu söylediler. Ücretsiz pil değişimi yapabilirsiniz dediler. Herhangi bir sorunu çizikte garanti kapsamında gönderilebilir. Sonuçta benim ve eşimin saatleri ufak çizilmiş, darbe almadan özellikle bir yere tutup çizilmeden ve eşimin saatinin kordonunda bir sıkıntı oluştu.

Biz de garanti kapsamı içinde Saat & Saat teknik servise ilettik. Teknik servis ustaları inceleyip dönüş sağladılar. Ufak çizilmiş cama 825 ₺, eşimin kol saatinin kordonuna 1580 ₺ fiyat biçtiler. Sonra biz, garanti kapsamında nasıl böyle bir durum olabilir diye Saat & Saat şikayet formuna yazdık ve geri dönüşleri şu şekilde oldu:

Merhaba Değerli Müşterimiz, Saatlere ait garanti belgelerinde kullanım hataları bölümü 9. Madde'de; kullanımdan dolayı darbe alan, deforme olan, çizilen, zarar gören, kırılan, kopan, kasa, kordon/kayış, cam, tepe vs. Parçalar garanti dışıdır bilgisi yer almaktadır. Saatler teknik serviste incelenmiş olup; ürünün kullanıma bağlı deforme olduğu tespit edilmiştir. Bu nedenle ücretli parça değişimi yapılabileceği iletilmiştir.

Biz de geri dönüş olarak, bir saat kullanırken başına gelecek garanti kapsamında olan bütün maddeleri saydınız, garanti kapsamında olması için saati nasıl kullanmalıyız diye dönüş sağladık fakat dönüş olmadı.

Demem o ki, Saat & Saat firması sattığı ürünün arkasında durmadığı gibi yanıltıyor. O kadar paralar verip garanti kapsamında aldığımız malzemeler var ve garanti kapsamında olan hiçbir ürünümüzü biz bu zamana kadar para vermedik. Saat & Saat, satmış olduğu Welder watch saatinin bir cam ve kordonuna fiyat biçiyor. Saat & Saat'ten artık alışveriş yapmam. Gerekli Tüketici Hakları'na da başvurmayı düşünüyorum.

profile profile
07 Kasım 2024 10:50 (Şikayetten 54 dakika sonra)
Nergis
Nergis
07 Kasım 2024 11:07

Yine aynı durumla cevap veriyorsunuz tamam kordonu da eşim taktığından beri sıkıntı yaşıyor suçumuz bekletmemiz mi oldu çizik te darbe almadan tek bir çizik nasıl kullanmamız gerekir saati neden sattığınız ürünün ve mağazada vermiş olduğunuz bilgilere uymuyorsunuz o zaman garanti süresi vermeyin bu kadar basit neden bu kada insanı mağdur ediyorsunuz

08 Kasım 2024 17:15

Merhaba Değerli Müşterimiz, Saatlere verilen garanti üretimsel sorunları kapsamaktadır. Saygılarımızla

22 Eylül 2023 09:05
Adem sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 10:04
Saat & Saat'in Garanti Kapsamında Ürünü Kabul Etmemesi, İletişimsizlik
Ezgi sonuçtan memnun

23 Ocak 2024 15:43
"Öncelikle Vialand Alışveriş merkezinde çalışan Cansu Hanıma ve bizimle iletişime geçen Mehmet Beye çok teşekkür ediyorum. Cansu Hanım problemimize kendi problemiymiş gibi yaklaşıp süreç uzandığından şikayet ettiğimiz için de kısa bir sürede halletti. Bizimle iletişime geçildi ve ücret iadesi yapıldı. Bu süreçte saat hala teknik servisten mağazaya ulaşmamıştı, kimseden bir ses gelmiyordu. Bu sebeple biz mağazaya gittik ve Cansu Hanım birilerine ulaşarak süreci hızlandırdı. Geri dönüş yapılacağı bilgisini verdi ve o hafta içinde dönüş sağlandı, iadesi gerçekleşti."

12 Kasım 2023 00:29
Sema sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 11:45